Čtvrtek 10. října 2024
Svátek slaví Marina, zítra Andrej
Oblačno, déšť 17°C

15 českých herců, kteří jsou zatraceně sexy. Najdete mezi nimi i svého favorita?

  • 15 českých herců, kteří jsou zatraceně sexy. Najdete mezi nimi i svého favorita?
    10. října 2024 | 06:00

    Jsou talentovaní, velmi úspěšní a navíc většinu žen okouzlují svým vzhledem. Od charismatických veteránů, kterými jsou například David Švehlík a Filip Blažek, až po mladé hvězdy, jako jsou Jan Nedbal nebo Marek Lambora. Česká herecká scéna je plná atraktivních mužů, které na televizních obrazovkách či divadelních prknech vždycky ráda uvidíte. 

  • Vojtěch Dyk (39)

    Autor: Profimedia

    Vojtěch Dyk patří nejenom mezi oblíbené herce, navíc je také skvělým muzikantem. Jeho vystupování jsou často plná energie a nadšení a na oblíbenosti mu dodává také jeho atraktivní vzhled a charismatická osobnost.

    VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

    Video se připravuje ...
    Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

  • Robert Urban (38)

    Autor: profimedia.cz

    Roberta Urbana si můžete pamatovat ze seriálů jako ZOO, První republika, ale také z Ordinace v růžové zahradě. Účinkoval i v šesté řade show Tvoje tvář má známý hlas. Naposledy jste jej mohla vidět v pohádkovém seriálu Eliška a Damián, který se ale bohužel nesetkal s pozitivním hodnocením diváků.

  • Vladimír Polívka (35)

    Autor: profimedia.cz

    V tomto výčtu nemůže chybět herec Vladimír Polívka, který po svém otci Bolkovi zdědil herecký talent a po matce Chantal Poullain zase francouzský šarm a půvab. Právem tak patří mezi nejpřitažlivější české herce.

  • Vojta Kotek (36)

    Autor: profimedia.cz

    Vojta Kotek si srdce mnoha dívek získal už v roce 2004, kdy vyšel film Snowboarďáci. Od té doby patří mezi oblíbené české herce, účinkuje v mnoha filmech i seriálech a nyní exceluje v reality show Zrádci. 

  • Stanislav Majer (46)

    Autor: profimedia.cz

    Už na první pohled je jasné, že Stanislav Majer oplývá nejenom hereckým talentem, ale také silným charisma. Velmi oblíbený je také díky tomu, že dokáže ztvárnit širokou škálu postav, od dramatických až po komediální. Naposledy zazářil ve snímku Jiřího Mádla Vlny.

  • Marek Adamczyk (36)

    Autor: M. Hykl, ČT, StarDance/foto M. Křepelka

    Minulý rok překvapil tanečním talentem v pořadu StarDance, divačky ale okouzlil také v roli Martina ze seriálu Kukačky. Stejně jako většina zmiňovaných mužů také Marek Adamczyk oplývá hereckým talentem a zároveň se na něj hezky kouká.

  • Jan Nedbal (34)

    Autor: CNC_Martin Hykl

    Jan Nedbal se v současnosti řadí mezi nejvýraznější mladé herce. Mohla jste jej vidět jako Ctirada Mašína ve snímku Bratři, zahrál si také v minisérii Božena, v úspěšném snímku Vlny nebo v seriálu Král Šumavy.

  • David Švehlík (52)

    Autor: profimedia.cz

    Původně se herec toužil stát knězem. Po maturitě absolvoval jeden ročník teologického semináře v Litoměřicích a poté byl přijat na Lateránskou univerzitu v Římě. Nakonec však pochopil, že tato cesta nebude správná a zvolil herectví. Jako herec se poprvé objevil v roce 2005 ve snímku Román pro ženy a v pohádce Anděl Páně.

  • Filip Blažek (51)

    Autor: profimedia.cz

    Na jeho blonďaté lokny z pohádky Nesmrtelná teta nezapomene žádná žena. Dlouhé vlasy sice dnes už nemá, charisma má ale stále na rozdávání. Na Filipa Blažka se můžete těšit už tento víkend v taneční soutěži StarDance. 

  • Václav Neužil (45)

    Autor: profimedia.cz

    Nesmí zde chybět ani Václav Neužil. Herec má za sebou řadu televizních rolí, pamatovat si ho můžete ze seriálu Čtvrtá hvězda, Dabing Street nebo Zrádci. Jeho poslední velkou rolí byla role Emila Zátopka ve stejnojmenném snímku Zátopek. Za ní získal Václav Neužil největší divácké ohlasy, ale také ocenění Český lev.

  • Martin Hofmann (46)

    Autor: profimedia.cz

    Oblíbený herec možná nepatří mezi prvoplánové krasavce, jeho charisma vás ale stejně vždycky dostane. Naposledy své fanynky uhranul v minisérii Vedlejší produkt, ve které spolu s hereckým kolegou Tomášem Maštalírem ztvárnil drsného kriminalistu. 

  • Marek Lambora (29)

    Autor: profimedia.cz

    Do paměti diváků, tedy převážně dámského osazenstva, se zapsal díky roli Martina v seriálu Přístav. Následovala hlavní role v seriálu Slunečná nebo role prince ve fantasy pohádce Princezna zakletá v čase. Okouzlil také svým pěveckým a tanečním talentem, když vyhrál šestou řadu soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

  • Oskar Hes (25)

    Autor: profimedia.cz

    Mezi mladé a nadějné herce současnosti patří také Oskar Hes, který zazářil ve snímku Bratři. Vidět jste jej mohla také v minisérii Iveta, v seriálu Král Šumavy nebo v Kriminálce Anděl. Letos bude nejmladším účastníkem taneční show StarDance. Oskar Hes pochází z taneční rodiny, a tak je horkým favoritem na vítěze.

  • Roman Vojtek (52)

    Autor: profimedia.cz

    Věk Romana Vojtka už sice přesáhl padesátku, herec ale stále dokazuje, že do starého železa ještě rozhodně nepatří. Udržuje si vypracovanou postavu, kterou se nebojí ukázat. Čtyřnásobný tatínek zraje jako víno. 

  • Vašek Matějovský (28)

    Autor: profimedia.cz

    Do srdcí dívek a žen se zapsal rolí právníka Martina Kaliny v romanticko-komediálním seriálu O mě se neboj. Zahrál si ale také v seriálu Ulice, Božena, Dáma a Král nebo Jedna rodina. V současnosti jej můžete slýchat v reality show Love Island, kde komentuje dění ve vile. 

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.