Sobota 5. října 2024
Svátek slaví Eliška, zítra Hanuš
Zataženo, déšť 10°C

Slavné straky: Které známé krásky nachytali při krádeži?

  • Slavné straky: Které známé krásky nachytali při krádeži?
    7. července 2024 | 05:00

    Možná si říkáte, že celebrity mají snový život. Jsou úspěšné, známé, oblíbené a díky svým tučným kontům si mohou dovolit téměř cokoliv. I na ně však občas dopadne tíha slávy a udělají něco, co by od nich nikdo neočekával. Důkazem jsou tyto slavné krásky, které navzdory vysokým příjmům, v obchodě jednoduše kradly. 

  • Lindsay Lohan (38)

    Autor: profimedia.cz

    Než se známá herečka stala zodpovědnou maminkou, přešlapů udělala více než dost. Přestože o peníze nikdy neměla nouzi, ukradla v roce 2011 v jednom klenotnictví v Los Angeles náhrdelník v hodnotě 2 500 dolarů (necelých 60 tisíc korun). Neměla ale štěstí a při krádeži byla chycena a následný trest zněl jasně: odnětí svobody na 4 měsíce a 300 hodin veřejně prospěšných prací. 

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Britney Spears (42)

    Autor: profimedia.cz

    Také bývalou princeznu popu doprovází v posledních letech jeden malér za druhým. I ona má na svém kontě krádež, která sice nebyla nijak závratných částek, přesto se jednalo o přestupek. V roce 2007 byla Britney obviněna z krádeže paruky z obchodu v Hollywoodu. Přivolaní policisté zpěvačku nakonec donutili paruku zaplatit. Při odjezdu z místa činu to vzala ještě přes benzinovou stanici, kde údajně odcizila obyčejný modrý zapalovač.

  • Amanda Bynes (38)

    Autor: Blesk:ČTK/AP

    V roce 2014 byla někdejší hvězda filmů pro teenagery Amanda Bynes obviněna z krádeže klobouku v hodnotě 200 dolarů, v přepočtu necelých 5 tisíc korun. V newyorském obchodě Barneys si ho jednoduše položila na hlavu a šla pryč. Později tvrdila, že se snažila rychle utéct před davem fanoušků a zapomněla zaplatit.

  • Winona Ryder (52)

    Autor: profimedia.cz

    Herečka patřila mezi největší hvězdy 90. let. Díky tomu se o ní také hojně zajímal bulvár, a to hlavně ve spojitosti s bývalým partnerem Johnnym Deppem nebo se skandálem z roku 2001. Tehdy byla herečka zatčena v obchodě Saks Fifth v Beverly Hills, protože si bez placení chtěla odnést značkové oblečení a šperky v hodnotě 5 500 dolarů (zhruba 130 tisíc korun). Tou dobou měla navíc potíže s užíváním drog a kvůli silným depresím brala mnoho léků na uklidnění.

  • Kim Richards (59)

    Autor: profimedia.cz

    Americká herečka a hvězda reality show „Real Housewives of Beverly Hills“ byla v roce 2015 chycena v obchodě Target při krádeži zboží v hodnotě 600 dolarů (téměř 14 tisíc korun). Jako trest jí byla udělena podmínka na dobu 36 měsíců a 300 hodin veřejně prospěšných prací.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.