Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Polojasno, bouřka 23°C

7 ikonických filmových párů, které se ve skutečnosti nemohly vystát

  • Ikonické filmové páry, které se ve skutečnosti nemohly vystát.
    9. května 2024 | 06:00

    Na place to mezi nimi jiskřilo a jejich filmovou lásku chtěl prožít snad každý z nás. Přestože na plátně jejich chemie fungovala naprosto neuvěřitelně, ve skutečnosti se tyto ikonické filmové páry v lásce moc neměly. Kteří herci si mimo kamery nemohli přijít na jméno? Některé páry vás opravdu překvapí. 

    Nad některými filmovými láskami se dojímáme a často bychom chtěli zažít stejnou love story jako herci. Stává se, že se během natáčení do sebe zamilují doopravdy, najdou se však i případy, kdy je to přesně naopak. Které herecké dvojice se ve skutečnosti nemohly vystát?

  • Rachel McAdams a Ryan Gosling - Zápisník jedné lásky

    Rachel McAdams a Ryan Gosling - Zápisník jedné lásky
    Autor: profimedia.cz

    Snímek Zápisník jedné lásky patří mezi největší filmové love story a chemie mezi herci je doslova hmatatelná. Ve skutečnosti si ale hlavní představitelé, Rachel McAdams a Ryan Gosling, dlouho nemohli přijít na jméno a natáčení pro ně bylo velmi obtížné. Ryan dokonce jednou přišel za režisérem a poprosil ho, jestli by předčítání textu nemohl zkusit s jinou herečkou, že Rachel vůbec nezvládá. Během natáčení se neustále hádali a křičeli na sebe. Velkým překvapením pak bylo, když se z nenávisti postupem času stala láska a Rachel s Ryanem spolu nakonec tři roky chodili.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Nina Dobrev a Paul Wesley - Upíří deníky

    Nina Dobrev a Paul Wesley - Upíří deníky
    Autor: profimedia.cz

    Představitelé Eleny a Stefana, Nina Dobrev a Paul Wesley, prozradili, že natáčení pro ně ze začátku nebylo vůbec žádný med. Přestože na filmovém plátně jejich postavy zažívaly osudovou lásku, oni se nesnášeli a prvních pět měsíců natáčení sebou opovrhovali. Nakonec jejich nenávist vyprchala a proměnila se v přátelství. Dodnes jsou velcí kamarádi.

  • Meryl Streep a Dustin Hoffman - Kramerová vs. Kramer

    Meryl Streep a Dustin Hoffman - Kramerová vs. Kramer
    Autor: profimedia.cz

    Na natáčení snímku Kramerová vs. Kramer ani jeden z herců nejspíš nikdy nezapomene. Pro Meryl se jednalo o jeden z prvních úspěšných snímků, díky kterým pronikla do hereckého světa. Spolupráce s Dustinem Hoffmanem pro ni však byla velmi náročná. Herec na ni byl totiž po celou dobu velmi nepříjemný, a navíc od něj dostala facku. Později vyšlo najevo, že se Dustin během natáčení rozváděl a svou frustraci přenášel do pracovního prostředí. Za snímek Kramerová vs. Kramer oba získali Oscara.

  • Jennifer Grey a Patrick Swayze - Hříšný tanec

    Jennifer Grey a Patrick Swayze – Hříšný tanec
    Autor: profimedia.cz

    Nenajde se snad nikdo, kdo by slavný snímek Hříšný tanec neviděl. Láska Baby a Johnnyho patří k těm nejikoničtějším. Velkým překvapením proto bylo, když oba herci potvrdili, že spolu vůbec nevycházeli. Jennifer Grey ve svých memoárech přiznala, že žádala studio, aby Patricka do role Johnnyho neobsadilo. Ten zase několikrát uvedl, že mu Jennifer přišla nevyspělá. Filmový pár se nikdy neudobřil.

  • Lauren Graham a Scott Patterson - Gilmorova děvčata

    Lauren Graham a Scott Patterson - Gilmorova děvčata
    Autor: profimedia.cz

    Také dvojice Lorelai a Luke patří mezi oblíbené. Snad každý díl jsme si přáli, aby jejich přátelství přerostlo v lásku a oni dva byli konečně spolu. Stěží tak uvěřit, že jejich vztah byl pouze povrchní a probíhal jen při natáčení. Spolupráce totiž přes spoustu epizod nepřerostla ani v malé přátelství.

  • Leonardo DiCaprio a Claire Danes - Romeo a Julie

    Leonardo DiCaprio a Claire Danes - Romeo a Julie
    Autor: profimedia.cz

    Během natáčení Romea a Julie si tito dva herci moc nesedli. Na plátně to sice mezi nimi jiskřilo, mimo kamery se však jeden druhému spíše vyhýbali. Herečce vadily Leonardovy vtípky, považovala jeho chování za dětinské, ona na něj působila příliš upjatě. 

  • Dakota Johnson a Jamie Dornan - Padesát odstínů šedi

    Dakota Johnson a Jamie Dornan - Padesát odstínů šedi
    Autor: profimedia.cz

    Zatímco z knihy vzrušení doslova srší, na filmovém plátně to tak úplně nevyšlo. Vzájemná nepřitažlivost Jamieho a Dakoty byla bohužel znát, a nebylo tak překvapením, že diváci byli z filmu Padesát odstínů šedi spíše zklamaní. Herec dokonce odmítl v dalším natáčení pokračovat, finanční odměna za jeho roli jej nakonec přesvědčila. 

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.