Středa 7. srpna 2024
Svátek slaví Lada, zítra Soběslav
Polojasno, déšť 29°C

Tenkrát poprvé: Jak celebrity vzpomínají na svůj první sex?

  • Tenkrát poprvé: Jak celebrity vzpomínají na svůj první sex?
    13. července 2024 | 06:00

    Pro někoho je první sex nezapomenutelným zážitkem, někdo by na své poprvé nejradši zapomněl. Přestože se jedná o velmi intimní zážitek, některé hvězdy o něm neměly problém promluvit před svými fanoušky. Jak na svůj první sex vzpomíná Johnny Depp nebo Angelina Jolie? 

  • Dwayne Johnson (52)

    Autor: profimedia.cz

    Akční hrdina si na zájem žen rozhodně nemůže stěžovat, na svůj první sexuální zážitek by ale nejspíš raději zapomněl. Probíhal totiž v autě v parku a v tom nejlepším se k páru přiřítil policista, protože se domníval, že žena v autě potřebuje pomoct. Hercova tehdejší přítelkyně se tedy musela obléct a vysvětlit, že Dwayne není žádný násilník, a že šlo pouze o sex.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Angelina Jolie (49)

    Autor: profimedia.cz

    Hollywoodská kráska je známá pro své nevšední sexuální praktiky, a tak ani první milování neprobíhalo úplně běžně. První sex zažila ve svých 14 letech a pro větší zrušení držela po celou dobu v ruce nůž. Trochu se jí to ale vymklo kontrole a svého přítele řízla, a tak museli hned na pohotovost. 

  • Ashton Kutcher (46)

    Autor: profimedia.cz

    Na své poprvé by nejradši zapomněl také herec Ashton Kutcher. Nebylo totiž o co stát. Známý herec první sex prožil v lese s dívkou, kterou potkal na oslavě. Byl z celého prožitku tak nervózní, že celý akt trval zhruba dvě sekundy. Dívka se pak nezdráhala o nepovedeném prožitku mluvit s kamarády, a Ashton si tak uřízl pořádnou ostudu.

  • Amy Schumer (43)

    Autor: profimedia.cz

    V rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey se oblíbená herečka svěřila s velmi osobním prožitkem. První pohlavní styk totiž proběhl, aniž by s ním souhlasila. Zatímco spala, měl s ní její bývalý přítel sex. Herečku to velmi zasáhlo, protože ji zradil někdo, koho v té době velmi milovala.

  • Johnny Depp (61)

    Autor: profimedia.cz

    O svém poprvé bez problémů promluvil také Johnny Depp. První milování proběhlo v jeho třinácti letech v půjčeném voze. Bez řidičského oprávnění vyvezl svou dívku na rande a na zadním sedadle pak proběhl první sex. Pověst zlého hocha má Johnny už od dětství. Dívce se totiž už pak nikdy neozval. 

  • Shia LaBeouf (38)

    Autor:  Foto Profimedia.cz

    O panictví přišel herec krátce po 18. narozeninách. Chtěl vypadat jako někdo, kdo má mnoho zkušeností, a tak inspiraci hledal ve filmech pro dospělé. Přestože si myslel, že toho má dost nakoukáno, nakonec byl první sex pořádné fiasko. Se svou tehdejší přítelkyní ale údajně intenzivně trénoval, a tak přišel milování na kloub. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.