Středa 25. září 2024
Svátek slaví Zlata, zítra Andrea
Oblačno 20°C

S pleší se odmítli smířit! Kteří slavní muži si nechali nastřelit vlasy?

  • Slavní muži, kteří si nechali nastřelit vlasy
    25. září 2024 | 05:00

    Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Ne každému však byla do vínku dána hustá kštice a pokud se navíc dostaví řídnutí vlasů či plešatění, je potřeba si pomoct trochu jinak. Své o tom ví tito slavní muži, kteří se se svou pleší nechtěli smířit a vlasy si nechali nastřelit.

  • Elton John (77)

    Autor: profimedia.cz

    Obětí vypadávání vlasů byl od útlého věku britský zpěvák Elton John. O své vlasy začal přicházet už v sedmdesátých letech. Poprvé podstoupil transplantaci vlasů v roce 1977 v Paříži a od té doby ji zopakoval několikrát. Netajil se ani tím, že často nosíval paruky. 

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Nicolas Cage (60)

    Autor: profimedia.cz

    U Nicolase Cage příroda také šetřila. Přestože herec nikdy nepotvrdil, že podstoupil transplantaci vlasů, rozdíl ve vlasové linii je však opravdu znát. Nicolas Cage se nestará pouze o hustotu, vlasy si navíc také pravidelně barví, aby zakryl šediny. 

  • Kevin Costner (69)

    Autor: profimedia.cz

    Během 90. let, kdy byl herec na výsluní, bylo znát, že jeho vlasy začaly v přední části výrazně řídnout. O pár let později však byly najednou hustší a vlasová linie získala plnější vzhled. Ze svého plešatění si ale dokázal udělat legraci a v roce 2014 dokonce řekl, že má pouze tři vlasy, které z legrace pojmenoval - Moe, Larry, Curly. 

  • John Travolta (70)

    Autor: profimedia.cz

    Kdo by si nepamatoval legendární muzikál Pomáda, ve kterém zazářil nejenom John Travolta, ale také jeho husté havraní vlasy, které si neustále pročesával hřebenem. S přibývajícími roky mu ale vlasy začaly vypadávat a herec se dlouho nemohl s touto skutečností smířit. Údajně nosil i paruky. Nakonec ale vlasy oholil a dnes hrdě nosí pleš.

  • Wayne Rooney (38)

    Autor: profimedia.cz

    Na svému vzhledu si zakládá i řada sportovců, zejména fotbalistů. Plešatění se nevyhnulo ani bývalému britskému fotbalistovi. V roce 2011 proto podstoupil transplantaci vlasů, která ho vyšla v přepočtu na 820 tisíc korun. Transplantované kořínky se však úplně neuchytily, a tak Wayne Rooney o dva roky později podstoupil zákrok znovu.

  • Elon Musk (53)

    Autor: profimedia.cz

    V minulosti se se řídnutím vlasů potýkal také jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí na světě. Na starších fotografiích z konce 90. let, zejména v době, kdy zakládal PayPal, byly jeho vlasy viditelně řidší. V průběhu let však došlo k výrazné proměně a dnes jsou jeho vlasy mnohem hustší.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.