Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Svedly ženatého! Které VIP neodolaly pokušení a zamilovaly se do zadaného?

  • Které svedly ženatého?
    8. září 2024 | 05:05

    Líbil se jim, i když byl zadaný. A nezůstalo jen u toho. Která známá žena roli milenky riskla, i když bylo jasné, že jí to spousta lidí neodpustí?

    Jistě, nejspíš to bylo hned od počátku oboustranné, protože kdyby druhá strana měla pevné zásady, nic z toho by neproběhlo. Ve finále to ale ne každé vydrželo. 

  • Ornella Koktová Štiková (31)

     

    Ornella Koktová si užívá v Itálii.
    Autor: Instagram
    Jako sotva plnoletá slečna se zakoukala do životem protřelého (a několikrát ženatého) podnikatele Josefa Koktu. Jejich vztahu nikdo nedával moc šancí, přece jen je Josef o 36 let starší. Jenže u původně nevinného psaní na sociálních sítích nezůstalo. Následovalo několik randíček i přes to, že byl podnikatel ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou. Nakonec se rozvedl a dnes má s Ornellou tři děti.

     

     

     

  • Linda Rybová (48)

    Tisková konference TV Nova: Linda Rybová
    Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl
    S Davidem Prachařem, otcem svých tří dětí, žije přes dvacet let. Jejich počáteční zamilovanost kalilo to, že herec byl ženatý s Danou Batulkovou, která se s Lindou přátelila. Jenže nešlo prý jinak. Kdysi se k tomu herečka vyjádřila ve smyslu, že to neplánovali, nehledali se, ale prostě se to stalo, protože zásah Amorovým šípem do srdce byl velmi hluboký.

     

     

     

     

     

     

     

     

    VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Prachař a Rybová o tom, jak to chodí u nich doma a jak si herec pojistil posmrtný život:

    Video se připravuje ...
    7 pádů Honzy Dědka: Prachař a Rybová o tom, jak to chodí u nich doma a jak si herec pojistil posmrtný život • VIDEO: FTV Prima

  • Hana Maciuchová (†75)

    Hana Maciuchová
    Autor: Mária Rušinová, Pavel Ryšlink, archiv
    Byla mladá, krásná, rozená herečka. Není divu, že neodolala charismatickému kolegovi s doslova hypnotizujícím hlasem – Jiřímu Adamírovi. Herec byl v té době podruhé ženatý, a to si prý tehdejší ženu doslova vybojoval pěstmi. Hana nechtěla být tou, která ničí rodinu a odvádí otce od syna, jenže láska byla silnější než jakkoli přísné předsevzetí. Žili spolu až do Jiřího smrti, nikdy se ovšem nevzali.

     

     

     

     

     

     

  • Vlaďka Řepková Erbová (43)

    Vlaďka Erbová v pěnové lázni
    Autor: Instagram
    Dnes už potřetí vdaná modelka s bezchybným tělem a krátkým sestřihem, který ji odlišuje od ostatních krásek, se kdysi zamilovala do divokého fotbalisty Tomáše Řepky, otce dvou dětí. Když jejich vztah praskl, probíhala přestřelka mezi Vlaďkou a paní Řepkovou první, Renatou. Pár se nakonec vzal a narodil se jim syn Marcus. O pár let později ale přišel vášnivý rozvod.

     

     

    VIDEO: Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy

    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Petra Vaňková Kvitová (34)

    Petra Kvitová na svatbě
    Autor: Instagram
    O 12 let starší Jiří Vaněk býval jejím tenisovým trenérem. Jenže někde mezi přehozy přes síť vznikla náklonnost, které se Petra neubránila, ač jistě tušila, že si to od veřejnosti slízne. Přece jen měl trenér dva syny i manželku. Před rokem se ale pár vzal a letos se jim narodil společný syn Petr.

     

     

     

     

     

  • Kristýna Kociánová (39)

    Kristýna Kociánová
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, FTV Prima

    Byla to velká kauza. Přece jen v ní figurovala oblíbená herečka Pavla Tomicová. Ta se dlouho nemohla přenést přes zradu, kterou jí nachystal manžel a herec v jednom – Ondřej Malý. Zamiloval se totiž do kolegyně z branže, o 19 let mladší, půvabné Kristýny Kociánové. Dnes společně vychovávají skoro dvouletého syna.

Autor: sia
Klíčová slova:  vip, láska, podvod, manželství, nevěra, vztahy
Diskuse ke článku
.