Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žebříček nejkrásnějších dam Hollywoodu nad 40 let: Rozhodly o něm ženy jako vy

  • Žebříček nejkrásnějších dam Hollywoodu nad 40 let: Rozhodly o něm ženy jako vy
    24. dubna 2021 | 06:00

    Britská estetická klinika Glowday provedla průzkum, aby zjistila, která celebrita nad čtyřicet let připadá ženám nejatraktivnější. Dostala se do žebříčku TOP 15 nejkrásnějších celebrit i vaše oblíbenkyně?

     

    Jsou úspěšné, mají talent, a podle průzkumu navíc patří mezi nejkrásnější celebrity. Možná si myslíte, že za jejich dokonalým vzhledem stojí plastická chirurgie. Asi vás překvapí, že tajemství jejich krásy se ukrývá v jednoduchých krocích, které děláte určitě i vy. Jak se o sebe stará nejkrásnější patnáctka slavných žen nad 40 let?

  • 15. místo: Kate Beckinsale (47)

    Britskou herečku Kate Beckinsale můžete znát z filmů jako Pearl Harbor, Van Helsing nebo ze série Underworld. Víc než její herecká kariéra se ale řeší její milostný život – Kate je totiž vysazená na zajíčky. To je možná její tajný recept, jak si uchovat mladistvý vzhled. Rozhodně totiž nevyhledává plastické chirurgy, a co se týče péče o pokožku, taky to nijak nepřehání. Používá obyčejné mýdlo, opalovací krém a pleťové oleje. Kate v průzkumu zmínilo osm procent dotazovaných. 

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • 14. místo: Claudia Winkleman (49)

    Na čtrnácté příčce se umístila anglická televizní moderátorka, filmová kritička a novinářka Claudia Winkleman. Ani ona to s péčí nijak nepřehání. Dokonce přiznala, že se občas zapomene odlíčit a jde spát! A její tajný recept na krásu? Dostatek spánku.

  • 13. místo: Helen Mirren (75)

    Herečka Helen Mirren už několik let dokazuje, že ani po sedmdesátce žena neztrácí půvab. Stále patří mezi nejvyhledávanější herečky a její elán by jí mohly závidět mnohem mladší ročníky. Přesto několikrát uvedla, že si sama o sobě nemyslí, že by byla krásná, a ani neprozradila, jak se o svou pleť vlastně stará. Pouze uvedla, že pokud by si měla za 20 dolarů (v přepočtu necelých pět set korun) pořídit nějakou kosmetiku, byly by to hydratační krém, rtěnka a konturovací tužka na rty.

  • 12. místo: Davina McCall (53)

    Do žebříčku se dostala také anglická moderátorka Davina McCall. Ani ona nepropadla plastickým "vylepšovákům" a dává přednost pečlivé a důkladné péči o pleť i tělo. Pravidelně vstává s východem slunce, často se dívá do zrcadla, hodně cvičí, pravidelně pije kolagenový čaj, bere vitaminy a jí zdravě. 

  • 11. místo: Kate Hudson (42)

    Není žádným překvapením, že se do tohoto žebříčku dostala také americká herečka Kate Hudson, která rozhodně nevypadá na to, že její věk už překročil čtyřicítku. Herečka je velmi důkladná, co se péče o pleť a tělo týče. Pravidelně navštěvuje svou kosmetičku, používá produkty, které svědčí její pleti, pleťovou masku si nanese klidně i v letadle. Zároveň pije hodně vody, aby byla pokožka hydratovaná, a pravidelně medituje. Věří, že tajemstvím krásy je zdravý životní styl.

  • 10. místo: Sarah Jessica Parker (56)

    V žebříčku se umístila i nezapomenutelná Carrie Bradshaw z legendárního seriálu Sex ve městě. Její představitelka Sarah Jessica Parker patří mezi nejstylovější celebrity, ale zároveň podle žen i mezi ty nejkrásnější. Pravidelně se svěřuje do rukou kosmetiček, sama však žádné speciální kosmetické produkty nepoužívá. Vystačí si s obyčejným mýdlem a hydratačním krémem.

  • 9. místo: Nigella Lawson (61)

    Nigella Lucy Lawson je známá britská novinářka, autorka řady kuchařek, moderátorka několika televizních pořadů o vaření. Podle žen je atraktivní hlavně díky své přirozené kráse a sympatickému milému úsměvu. 

  • 8. místo: Reese Witherspoon (45)

    Pravá blondýnka Reese Witherspoon patří mezi nejkrásnější herečky Hollywoodu a rozhodně nevypadá na to, že se jí pomalu, ale jistě blíží padesátka. I ona vyznává zdravý životní styl, a proto vypadá tak mladě. Pravidelně cvičí, miluje zeleninu, pravidelně svou pleť maže opalovacím krémem a dodržuje pitný režim.

  • 7. místo: Kate Moss (47)

    Přestože by si mnoho z vás mohlo myslet, že má bývalá supermodelka Kate Moss ty nejlepší roky za sebou, stále podle průzkumu patří mezi ty nejkrásnější ženy. Její největší beauty tajemství? Pravidelně tváře namáčí do misky s kostkami ledu. Okamžitě tak mizí otoky a pokožka je napnutá a šťavnatá.

  • 6. místo: Tess Daly (51)

    Tess Daly je anglická modelka a televizní moderátorka, která od roku 2004 uvádí taneční show celebrit BBC One Strictly Come Dancing. O svou pleť se stará důkladným čištěním a kvalitním hydratačním krémem, který nanáší ráno i večer. Také medituje, cvičí jógu a plave. Každé ráno navíc začíná malým tréninkem, kdy skáče přes švihadlo. Pořádně tak své tělo probudí a rozproudí krevní oběh.

  • 5. místo: Naomi Campbell (50)

    Dvacet procent dotazovaných uvedlo, že nejkrásnější ženou je rozhodně supermodelka Naomi Campbell. I v padesáti letech je její pleť stále zářivá a šťavnatá. A její recept na krásu? Pravidelně používá jade roller neboli obličejový váleček, kterým zapracovává kosmetické produkty, nebo si jen dopřává příjemnou masáž, miluje zvlhčující spreje na obličej a make-up nanáší pouze tehdy, když musí do práce. A nikdy nejde spát neodlíčená!

  • 4. místo: Victoria Beckham (47)

    "Bramborovou" medaili si odnáší bývalá Posh Spice a jedna z nejstylovějších celebrit Victoria Beckham. V minulosti se nechala zlákat a podstoupila plastiky, ale dodnes svého rozhodnutí lituje. Co se týče péče o pleť, nedá dopustit na pleťové masky, pravidelně si nechává obličej masírovat a miluje hydratační produkty, které její pleti dodají šťávu.

  • 3. místo: Kim Kardashian (40)

    V případě Kim Kardashian se nejedná tak úplně o přirozenou krásu. Plastických operací totiž podstoupila hned několik. Přesto se na základě průzkumu umístila na třetím místě. Ženy často obdivují její make-up, který je dle jejich slov dokonalý. 

  • 2. místo: Jennifer Aniston (52)

    Stříbrnou pozici obsadila oblíbená americká herečka Jennifer Aniston. Není divu, už od počátku legendárního seriálu Přátelé ženy toužily vypadat jako ona. Při pohledu na její figuru a celkový vzhled byste jen těžko hádali, že má tahle kráska už dvaapadesát let. Je blázen do cvičení a zdravého životního stylu, což se odráží na jejím vzhledu.

  • 1. místo: Jennifer Lopez (51)

    A máme tady první místo, na kterém se umístila herečka a zpěvačka Jennifer Lopez, která se v jednapadesáti letech může pochlubit životní formou. V průzkumu pro ni hlasovalo 38 procent dotazovaných. Jennifer si uvědomuje, že nic není zadarmo, a proto na sobě dennodenně maká. Co se týče péče o pleť, tak nedá dopustit na olivový olej. Ten se stal hlavní ingrediencí její vlastní značky kosmetiky JLo Beauty.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.