Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Devadesátkové trendy ve vlasech: Sponky se zase hlásí o slovo!

21. března 2021 | 06:00

Pamatujete na doby, kdy jste jako malá nosila různé barevné sponky? Možná vás potěší, že se tento trend zase hlásí o slovo! Trendy jsou perly, kamínky, zvířecí vzory, a ty odvážnější se nemusí bát ani výraznějších barev. 

Sociální sítě v poslední době doslova zavalil trend v podobě nejrůznějších sponek do vlasů, které oživí i ten nejobyčejnější účes. Rozhodně se nemusíte bát experimentovat – pofrčí nejrůznější kombinace perel, kamínků, ale vedle nešlápnete ani s pastelovými odstíny či zvířecími vzory. Hlavní je, aby sponky byly vidět.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Your locks will love you for it. Barrettes & snap clips for every mood & music genre.

Příspěvek sdílený The Outlier Standard • (@theoutlier__),Úno 13, 2019 v 1:19 PST

Spony s nápisy

Vedle barevných a vzorovaných sponek velkou parádu udělají také spony s originálními nápisy, které váš účes oživí a budou skvělou volbou třeba na večírek. Doplnit je můžete dalšími perlovými sponkami stejně tak, jako to vidíte na obrázku.

 

Pinetky v akci

Staré dobré pinetky má každá z nás doma a obvykle je používáme pouze k upevnění jednotlivých pramenů a schováváme je pod vlasy. Letos to ale zkuste jinak! Nebojte se pinetky ukázat. Ať už zvolíte obyčejné černé, zlaté, stříbrné nebo barevné, skvěle vám poslouží jako módní doplněk a váš účes nabyde jiných rozměrů! Inspirací vám můžou být například herečky Emma Stone nebo Kristen Stewart.

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se!

Jak zamaskovat odrosty? Profesionální kadeřník vám poradí, jak na to!

Video se připravuje ...
Jak zamaskovat odrosty • VIDEO: Vlastní

 

Autor: Aneta Valešová