Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Plastiky odsuzují, i když je samy mají! Které slavné dámy by už nikdy nešly pod kudlu?

  • Plastiky odsuzují, i když je samy mají. Které slavné dámy by už nikdy nešly pod kudlu?
    16. ledna 2021 | 06:00

    Hollywood je místem, které doslova vybízí k tomu, aby na sobě ženy neustále něco vylepšovaly, a vyrovnaly se tak mladším kolegyním. Přesto se však najdou dámy, které rozhodnutí podstoupit plastickou operaci po letech litují. A některé ji zcela odmítají a stárnutí berou jako přirozený vývoj. O kterých celebritách je řeč?

    Nám ženám byla do vínku dána jedna vlastnost – být neustále s něčím nespokojené. Některá není spokojená se svou postavou, druhá by chtěla větší prsa, třetí menší nos. Ve snaze zastavit čas si však častokrát ženy spíše uškodí. Jejich tváře ztrácejí výraz a jsou doslova k nepoznání. Které celebrity svých plastik litují a které by se do rukou plastických chirurgů nikdy nesvěřily?

  • Courteney Cox (56)

    Courteney Cox
    Autor: profimedia.cz

    Seriálová Monica z legendárního seriálu Přátelé se v letech 1997 a 1998 dostala do první desítky nejvíce sexy žen. S přibývajícími léty toužila si svou krásu zachovat, ale nedopadlo to zrovna nejlépe. "Snažila jsem se tak moc, až jsem si spíše uškodila," uvedla v reality show Running Wild with Bear Grylls. S plastikami to přehnala natolik, že najednou byla k nepoznání. Na veřejnosti se začala objevovat s nepřirozeně "vyžehleným" obličejem a její tvář ztratila veškerou mimiku. Časem si uvědomila, jakou chybu udělala, a všechny výplně si nechala odstranit a s vráskami se začala postupně smiřovat. Když se nyní podívá na starší fotografie, je prý sama zděšená, kam až to nechala zajít.

  • Cameron Diaz (48)

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz

    Zpočátku se americká herečka proslavila hlavně díky modelingu. Svět ale neoslnila pouze svou krásou, ale několikrát dokázala, že má také herecký talent. Vidět jsme ji tak mohli ve vážnějších rolích, ale uměla publikum také rozesmát. Přestože svou kariéru již před několika lety pověsila na hřebík, svět na ni rozhodně nezapomněl. Také ona se snažila zastavit čas a vrásky zahnat pomocí botoxu. Brzy tohoto rozhodnutí ale litovala. "Raději se budu dívat v zrcadle na svou stárnoucí tvář než na nějakou, která mi nepatří," prozradila. Dokonce uvedla, že své vrásky od smíchu miluje. "Hádejte, co znamenají? Že se celý život jenom usmívám," dodala.

  • Emma Thompson (61)

    Emma Thompson
    Autor: profimedia.cz

    Britská herečka Emma Thompson patří mezi celebrity, které rozhodně nemají problém se svými vráskami, a několikrát se nechala slyšet, že plastiky k smrti nesnáší. Dle jejích slov by žádná šedesátnice neměla vypadat o třicet let mladší. "Je to šílené. Společnost, kterou jsme si vytvořili a která hlásá, že je něco takového normální, sama rozhodně normální není," uvedla. Se svými hereckými kolegyněmi Kate Winslet a Rachel Weisz si dokonce slíbila, že ať se děje, co se děje, ony na plastiky rozhodně nepůjdou.

  • Victoria Beckham (46)

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

    Bývalá Posh Spice byla vždy tak trochu posedlá svým vzhledem. I ona se proto snažila na sobě něco vylepšit a v roce 1999 podstoupila operaci prsou, kdy si svá ňadra nechala z jedniček zvětšit na čtyřky. Později jí prsa přišla příliš velká a nechala si je opět zmenšit a po narození dcery Harper Seven v roce 2011 si nechala výplně odstranit úplně. V intimní zpovědi pro magazín Vogue přiznala, že operace prsou byla největší chyba. "Nezahrávej si se svým poprsím, nech své tělo dýchat a užívej si toho, co máš," uvedla v dopise pro své osmnáctileté já.

  • Pink (41)

    Pink
    Autor: profimedia.cz

    I když americká zpěvačka o plastické operaci uvažovala, nikdy žádnou nepodstoupila. Od vylepšení vzhledu ji totiž odradily její kolegyně ze showbyznysu, které si kvůli plastikám nejsou vůbec podobné. "Drahé mé já, stárneš. Vidím vrásky. Pokaždé, co přemýšlíš nad vylepšením svého obličeje, se podívej na druhé. Chceš vidět, co cítí, ale nevidíš vůbec nic," uvedla na sociální síti Twitter. "Chci, aby moje děti viděly, že se zlobím," dodala.

  • Halle Berry (54)

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz

    Držitelka Oscara přiznala, že i ona pociťovala tlak společnosti a několikrát přemýšlela nad botoxem, ale nikdy ho nepodstoupila. A udělala dobře. I když je jí přes padesát, stále jí zůstává půvab, který jí mohou závidět o generaci mladší kolegyně. "Neustále si připomínám, že krása není pouze o tom, jak vypadáme. Stárnutí beru jako přirozený proces, který se týká nás všech. Chci vypadat jako já a ne jako někdo jiný. I za cenu, že budu vypadat starší," řekla.

  • Meryl Streep (71)

    Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz

    Meryl Streep patří k největším hereckým talentům Hollywoodu. Má na kontě nespočet skvělých rolí, za které získala řadu ocenění. Od producentů však často slýchala, že není dost hezká, že je tlustá a má velký nos. Přesto nikdy nepodlehla nátlaku okolí a plastickým operacím řekla radikální ne. Patří tak mezi hvězdy, které stárnou s grácií, a vrásky jí sluší.

  • Julia Roberts (53)

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz

    Julia Roberts patří jednoznačně k nejkrásnějším herečkám Hollywoodu, a to nejen díky svému pověstnému úsměvu, ale také díky tomu, že po celý život zůstala přirozeně krásná. I díky tomu se stala dvakrát nejkrásnější ženou světa. Patří mezi největší odpůrkyně plastických operací, které dle jejího názoru ženám spíše škodí. A její recept na krásu? Zdravý životní styl, harmonie a rovnováha. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.