Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jsou to vůbec ty stejné ženy? Podívejte se na šokující proměny, kdy se z krásek stanou ošklivky

25. dubna 2023 | 06:00

Denně nás sociální sítě zaplavují krásnými fotkami, na kterých ženy vypadají vždy dokonale. V některých z nás to může vzbudit závistivé pocity, jiní si zase dobře uvědomují, že realita je docela jiná. Naštěstí existují ženy, které se nebojí jít s kůží na trh, ukázat světu svou druhou tvář, za kterou se rozhodně nestydí! Nahlédněte do fotogalerie, která vás určitě pobaví a přesvědčí vás o tom, že svět je ještě stále v pořádku!

Zatímco většina dívek se snaží pomocí různých aplikací vylepšit svou tvář či postavu, tyto ženy dělají přesný opak! Proč neustále sdílet jen dokonale vypadající selfies, když realita je někdy úplně jiná? Každá z nás občas nemá zkrátka svůj den a je to tak naprosto v pořádku. 

Dívky, které najdete ve fotogalerii, dokazují, že mají smysl pro humor a že se rozhodně ostatním nebojí ukázat, jak to vypadá, když se během chvilky z krásky stane ošklivka. Zaručujeme vám, že se u snímků rozhodně pobavíte a že u některých ani nepoznáte, že se jedná o stejnou ženu. Přesvědčte se!

Autor: Aneta Valešová