Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holit se? Ani náhodou! Tyto slavné dámy daly žiletkám sbohem

17. dubna 2021 | 06:00

Jestliže byly ještě před nějakou dobou naprosto nepřípustné neoholené podpaží, nohy či klín, dnes dámy čím dál častěji žiletky zahazují a celebrity se s ochlupením nebojí vyjít rovnou na červený koberec. Do jakého týmu patříte vy?

Určitě se vám už někdy stalo, že jste zvedla ruce a vaše podpaží "zdobily" jemné chloupky. Nejspíš jste měla pocit, že se jedná o pořádné faux pas, a ještě nedávno tomu opravdu tak bylo. Neoholené chloupky však přestaly být v posledních letech společenské tabu. Svůj podíl na tom nejspíš mají i celebrity. Některé z nich se totiž holit odmítají a s ochlupením si vyjdou rovnou na červený koberec. Dle jejich názoru se jedná pouze o hloupý diktát krásy, kterému se nechtějí podřídit. Když už totiž chloupky někde rostou, má to svůj důvod.

Mezi propagátorky přirozenosti patří například Madonna společně s dcerou Lourdes. Obě své chloupky hrdě vystavují na sociálních sítích a z kritiky si hlavu nedělají. Lourdes dokonce nafotila reklamní snímky pro značku Converse, na kterých předvedla neoholené podpaží. Podle ní se jedná o přirozenou krásu, kterou rozhodně nemíní potlačovat. 

Stejně tak se svého ochlupení nehodlá zbavit kontroverzní herečka Bella Thorne. Dle jejích slov chloupky rozhodně nemají nic společného s krásou a přitažlivostí člověka. Holení i neholení je podle ní naprosto v pořádku a jedná se o osobní rozhodnutí. Souhlasíte?

Na další slavné dámy, které se neholí, se podívejte ve fotogalerii:

Jak se holily Řekyně a co je dnes trendy? Podívejte se na historii ochlupení:

Video se připravuje ...
Jak se holily Řekyně a co je dnes trendy? Podívejte se na historii ochlupení • VIDEO: Glamour magazine

Autor: Aneta Valešová