Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity se toho nebojí: Kdo si obarvil hlavu na modro nebo na zeleno?

17. března 2021 | 06:00

Být hollywoodskou hvězdou s sebou přináší i řadu změn, co se vzhledu týče. Některé slavné dámy jsou věrné svému stylu několik let, druhé experimentují nejen s módou, ale také s účesy. Tyto celebrity se rozhodně nebojí na hlavě nosit zelenou, modrou nebo fialovou. Co na ně říkáte? Sluší jim to, nebo je to už trochu moc?

Brunetek, blondýn nebo zrzek je všude plno. Na ženy s fialovou, zelenou nebo modrou barvou vlasů však jen tak nenarazíte. V showbyznysu najdeme hned několik žen, které rády experimentují se svými účesy a jen tak něčeho se nebojí. Důkazem jsou tyto dámy – některé z nich na hlavě vystřídaly už všechny možné barvy.

Hollywoodským vlasovým chameleonem je rozhodně zpěvačka Katy Perry. Než zakotvila v platinové blond, střídala barvy podle nálady. Vidět jsme ji tak mohli v bláznivé zelené, modré nebo růžové. I když je to pro nás celkem velká divočina, musíme uznat, že ať už má na hlavě cokoliv, vždycky jí to sedne. 

Další celebritou, která se nebojí odvážných barev, je zpěvačka Kelly Osbourne. Ta má extravaganci tak trochu v krvi, takže se ani nedivíme, že se nedrží při zemi a nevolí klasické barvy, jako jsou černá nebo blond. Vidět jsme ji mohli už s vlasy fialovými, ale nebála se ani ohnivé červené. V té jsme jednu dobu mohli vidět i barbadoskou krásku Rihannu a nově si své vlasy načerveno obarvila také zpěvačka Shakira.

Slavné dámy často volí také sladkou růžovou, kterou si tentokrát oblíbila Lady Gaga. Ta se nejspíš nechala inspirovat svou novou limitovanou edicí očních stínů Stupid Love. Že se barev nebojí ani starší ročníky, dokazuje herečka Helen Mirren. I ta jednu dobu nosila jemný růžový přeliv, který jí ohromně slušel! 

Blond barvu na nějakou dobu opustila také modelka Gigi Hadid. Tu můžete nyní na sociálních sítích vidět jako smyslnou zrzku. Inspirací jí byly seriál The Queen's Gambit (Dámský gambit) a hlavní postava Beth, kterou si zahrála Anya Taylor-Joy. Gigi se v ohnivých vlasech předvedla na virtuální přehlídce značky Versace, kdy se po pěti měsících od porodu poprvé zase prošla po mole.

Další celebrity, které experimentují s divokými barvami, najdete ve fotogalerii:

Přestože se tyto celebrity rozhodně nebojí experimentovat se střihem a barvou vlasů, některé jejich proměny jsou přizpůsobeny konkrétní akci nebo vystoupení. Aby jejich vlasy neustálým odbarvováním tolik netrpěly, využívají stylisté pro společenské akce paruky různých barev a délek. Takové si oblíbila např. Kylie Jenner, která minulý rok na Met Gala vynesla paruku fialovou, na jiné akci zase zelenou. Jak se vám v ní líbí?

Kylie Jenner
Autor: profimedia.cz

Autor: Aneta Valešová