Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Wellness u Prahy: Kde mají přístroj na hubnutí, kde léčí ekzémy? A relax v korunách stromů!

22. března 2019 | 09:56

Relaxujte nedaleko hlavního města a přitom stranou od všeho ruchu. Kde nabízejí procedury na hubnutí a celulitidu, kde vám zlepší problematickou pleť a kde můžete poté, co vylezete ze sauny, povečeřet v korunách stromů? Tady jsou naše tipy!

Lázně Poděbrady: Přístroj na hubnutí i celulitidu

Pokud se chcete dát na jaře do formy, určitě se zaměřte na hubnoucí procedury v poděbradských lázních.  Nabízí tu redukci tukové tkáně přístrojem Exilis, který tvaruje postavu a zlepšuje celulitidu. Také si dopřejte detoxikační nebo zpevňující zábal. K tomu se můžete věnovat sportům, které se doporučují právě, když hubnete, a nechcete si u toho odrovnat klouby – v Poděbradech si zacvičíte v bazénu, projedete se na bruslích na in-line trase, vyrazíte na výlet na kole. A taky si tu na 18ti jamkovém hřišti zahrajete golf.

Lázně Mšené: Konopí na problematickou pleť

Máte problémy s pletí? Pak se vypravte do Mšeného na pětidenní léčebný pobyt s konopím. Tato rostlina pomůže, pokud vás trápí věčně suchá pokožka a ekzémy. Používá se i při lupence, a kromě pleti prospěje také vaší imunitě a pohybovému aparátu. Léčivou sílu konopí otestujete během koupelí, zábalů a masáží. Kromě procedur si můžete zaplavat v lázeňském bazénu, navštívit saunu nebo solárium, nebo si dát pořádně do těla v posilovně.

Posázaví: Venkovní lázně a večeře na stromě

Hráli jste si jako malí rádi na indiány? Tak to vás nadchne TeePee&Spa v osadě Pyskočely v Posázaví. Ubytují vás v luxusně vybaveném týpí (samozřejmě nechybí toaleta ani sprchový kout) a k tomu budete mít k dispozici venkovní lázně v podobě vířivky a cedrové sauny. Relaxovat můžete také v korunách stromů – právě tady je totiž vybudovaná terasa s grilem (maso vám na přání připraví).

Zvánovice: Lesní terapie vás dostanou do formy

Chcete si svůj wellness pobyt užít nadosah hlavního města, a být zároveň obklopeni lesem? Objevte Lesní lázně ve Zvánovicích, kde nabízejí wellness víkend s lesními terapiemi. Vychutnáte si nejen rašelinovou koupel a masáž makovým olejem, ale i terapie, které probíhají v přírodě – třeba dechová cvičení, meditace nebo jóga.

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...