Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Relaxační pobyty? Našli jsme pro vás ty nejlepší! Tipy pro páry, kamarádky i seniory

7. března 2019 | 06:00

Vybíráte wellness pobyt? Pomůžeme vám s tím. Ať už jedete s mužem, kamarádkami nebo sami, z našich tipů si určitě vyberete. Řekneme vám, kde mají zajímavé procedury a kde se co dá dělat ve chvíli, kdy si nebudete užívat masáž, koupel nebo třeba zábal. Vyrážíte s dětmi? Víme, kde vám je pohlídají!

Wellness pro páry

Chystáte se na wellness pobyt ve dvou a chcete zažít něco opravdu romantického? Poradíme vám, kde si to zamilovaní opravdu užijí. Máme pro vás tipy z celé České republiky.

Wellness s kamarádkou

Chystáte se na wellness pobyt s kamarádkou? Poradíme vám, kam jet, když potřebujete spojit relaxaci s hubnutím, když sebou berete děti a nechcete se střídat na pokoji v hlídání a i když máte v plánu pořádnou dámskou jízdu! A přidáme další zajímavé tipy!

Wellness pro jednoho

Potřebujete si odpočinout, ale nikdo z vaší rodiny nebo přátel zrovna nemá na wellness pobyt čas? Jeďte sami. Víme, kde vás to bude bavit i bez společnosti.

Wellness pro seniory

Ať už vybíráte relaxační pobyt pro sebe, svoje rodiče nebo prarodiče, soustřeďte se na dvě věci. Samozřejmě na nabídku wellness, která vám musí vyhovovat. Pak je taky potřeba myslet na to, že masáže, koupele a zábaly nevyplní celý den, a proto je důležité najít místo, kde je co dělat i po skončení procedur. Tady jsou naše tipy.

 

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...