Čtyři recepty na výbornou velikonoční nádivku:
1. S uzeným masem
2. S masem a kopřivami
3. S houbami - recept s kuřetem i bez masa
4. Špenátová vegetariánská nádivka
Nádivka s uzeným masem
Naprostou klasikou je velikonoční nádivka s uzeným masem. Tady nemůžete šlápnout vedle. Můžete jí naplnit kuře a upéct vše dohromady, ale skvěle chutná i jen tak, dokřupava upečená v pekáčku.
Recept na nádivku s uzeným masem najdete ve článku níže:
S masem a kopřivami
Velikonoční nádivka s čerstvými kopřivami je tradiční klasikou, která by neměla chybět na velikonoční tabuli. Pokud kopřivy neseženete, nahraďte je čerstvou petrželovou natí nebo pažitkou. I tak bude skvělá.
Recept na kopřivovou nádivku najdete ve článku níže:
Nádivka s houbami s kuřetem i bez masa
Velikonoční nádivka s houbami můžete podávat na pekáčku jako bezmasý pokrm, a nebo ji použít jako náplň do kuřete. Ať už se rozhodnete jakkoli, s touhle nádivkou určitě zabodujete.
Recept na houbovou nádivku najdete ve článku níže:
Vegetariánská špenátová nádivka
Dali byste si velikonoční nádivku, ale nemáte v oblibě uzené maso nebo si prostě jen chcete upéct bezmasou variantu? Pak si vás určitě získá tato špenátová nádivka, kterou je nejlepší servírovat na Zelený čtvrtek.
Recept na nádivku se špenátem najdete ve článku níže: