Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Nejstabilnější manželství celebrit: Kdo našel osudovou lásku a neměl potřebu se rozvádět?

  • Nejstabilnější manželství celebrit: Kdo našel osudovou lásku a neměl potřebu se rozvádět?
    4. září 2024 | 05:00

    Dnešní doba je plná rozvodů a také lidí, kterým vyhovuje žít single, anebo nestvrdit vztah svatbou a někdy i plynule přeplouvat z jednoho vztahu do druhého. A to se týká také celebrit, které se často rozcházejí, berou a rozvádějí jako na běžícím pásu. Mnozí slavní ale naopak vydrželi v manželství opravdu dlouho a jejich vztahy platí za nejstabilnější v showbussinesu. Kdo z nich našel osudovou lásku a ctí, jak se říká, šťastně spolu až do smrti?

  • Utajili rozchod

    Don Gummer a Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz

    Co se týká zahraničních hvězd, bezesporu bylo vzorem všech ctností manželství slavné herečky Meryl Streep (75), která byla 45 let vdaná za sochaře Dona Gummera a má s ním čtyři děti. Ty následovaly matku v umělecké profesi: dcery Mamie a Grace jsou herečky, a syn Henry zpěvák a hudebník. Nejmladší dceru Louisu měla Meryl ve svých 42 letech. Všichni si mysleli, že tohle stabilní manželství vydrží až do smrti, ale to se bohužel nestalo. Loni pár přiznal, že už spolu šest let nežijí a budou se rozvádět…

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Šťastně až do smrti

    Kirk Douglas a Anne Buydens
    Autor: profimedia.cz

    To něco zcela jiného platilo o manželství Kirka Douglase a Anne Buydens, a sice šťastně až do smrti. Slavný herec se se svou vyvolenou oženil v roce 1954 a jejich manželství skončilo až jeho smrtí ve 103 letech v roce 2020. O rok později ho do hereckého nebe následovala manželka, která se také dožila slušného věku, a to 102 let…

  • Štěstí po ránách osudu

    Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith
    Autor: profimedia.cz

    Krásný a dlouhodobý vztah mají herec Pierce Brosnan (71) a jeho žena Keely Shaye Smith (61). Po všem, čím si známý herec prošel, je nyní velice šťastný v manželství se ženou, která je pro něj nejkrásnější na světě, a obklopen rodinou a vnoučaty. Brali se v roce 2001 a jsou spolu už 23 let. Brosnanova první žena zemřela na rakovinu vaječníků a o něco později také její dcera, kterou Brosnan adoptoval, bohužel podlehla stejné nemoci.

  • Našla pana Božského

    Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick
    Autor: profimedia.cz

    Také herečka Sarah Jessica Parker (59) ze Sexu ve městě vydržela v dlouholetém manželství s hercem Matthewem Broderickem (62). Sice se krátce po narození dvojčat, které jim porodila náhradní matka, chtěli kvůli četným manželově nevěrám rozejít, ale nakonec krizi ustáli a vydrželi spolu 27 let. Mají spolu tři děti.

  • Navzdory nevěrám spolu

    2024 - manželé Beckhamovi oslavili 25. výročí sňatku
    Autor: Instagram

    Manželé Beckhamovi patří mezi nejbohatší lidi světa a mají čtyři děti a krásný velký palác, možná proto také drží spolu. Victoria Beckham (50) z bývalé kapely Spice Girls a fotbalista David Beckham (49) se určitě milují, ale vzorné a ukázkové manželství to vždy nebylo. Utajit se nepodařilo Davidovy nevěry, ale jejich vztah přesto trvá dál, letos oslavili 25. výročí svatby a zavzpomínali na své fialové svatební oblečení.

  • Romantik z U2 miluje jednu ženu

    Bono Vox a Ali Hawson
    Autor: profimedia.cz

    Ale i manželství zpěváků může být stabilní, dlouholeté a ukázkové. Příkladem je třeba Bono Vox (64) ze skupiny U2, který si vzal svou školní lásku Ali Hewson (63) v roce 1982 a narodily se jim postupně 4 děti. Dnes jsou spolu už 42 let.

  • 60 let spolu

    Jan Svěrák, Zdeněk Svěrák, manželka Božena Svěráková
    Autor: profimedia.cz

    Naše hvězdy také umí vydržet v krásném, fungujícím a stabilním manželství. Jsou to například Zdeněk Svěrák (88) a jeho žen Božena (86), kteří jsou svoji už přes 60 let.

  • Rodiče Terezy Kostkové 52 let spolu

    Petr Kostka a Carmen Mayerová
    Autor: profimedia.cz

    Dalším krásným manželstvím je manželství Petra Kostky (86) a Carmen Mayerové (80), kteří jsou rodiči oblíbené herečky Terezy Kostkové. Svoji jsou 52 let.

  • Krásná česká herečka 55 let vdaná

    Viktor Preiss a Jana Preissová
    Autor: profimedia.cz

    Vynechat nemůžeme ani manželství Viktora Preisse (77) a krásné blondýnky, hvězdy filmů Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku Jany Preissové (76), kteří se vzali v roce 1969 a jsou tak spolu už 55 let.

  • V dobrém i ve zlém

    Marek Eben a Markéta Fišerová
    Autor: profimedia.cz

    Ukázkovým manželem je moderátor Marek Erben (66), kterého potkalo hned několik osudových ran. Svou lásku, krásnou herečku Markétu Fišerovou, si vzal v roce 1982. Napřed přišli o dítě, které se narodilo předčasně a nepřežilo. Následně dostala Markéta hrozivé zdravotní problémy a hrozilo, že Marek přijde také o ženu. Ta nakonec přežila, ale od svých 26 let skončila na vozíku, a lékaři ji nedokázali pomoct. Marek Eben svou ženu neopustil a dnes jsou spolu již 42 let.

  • Dokud nás smrt nerozdělí

    Libuše Šafránková a Josef Abrhám
    Autor: profimedia.cz

    Stabilním, láskyplným a osudovým manželstvím bylo také manželství Josefa Abrháma a Libuše Šafránkové, pro které platilo: dokud nás smrt nerozdělí. Krásný pár se bral v roce 1976 a vydržel 45 let až do smrti Libušky v roce 2021. Její manžel za ní odešel do hereckého nebe o necelý rok později.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.