Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Celebrity, které rodí jedno dítě za druhým. Kolik dětí mají slavní herci a zpěváci?

  • Kdo je obklopen opravdu velkou rodinou?
    2. srpna 2024 | 05:02

    Dnešní zrychlená doba obvykle nepřeje vysoké plodnosti a rození dětí jako na běžícím páse. Každý chce toho hodně stihnout: cestovat, užívat si života, rozjet slibnou kariéru. Plánované rodičovství pak počítá s jedním, maximálně dvěma potomky, a to ideálně v době, kdy už pro svou rodinu vybudujeme patřičné zázemí a máme stabilní zaměstnání s volnou pracovní dobou. Od tří dětí nahoru už je to často považováno za „hodně”.

    U herců a zpěváků, anebo umělců obecně, se moc nepředpokláda, že by svou uměleckou kariéru dokázali dobře skloubit s rodičovstvím a mít na své děti opravdu čas, ale obří finanční výdělky, zázemí v podobě luxusních sídel i docela obyčejná možnost pořídit si chůvu však ukazují opak. Celebrity skutečně mívají hodně dětí – možná zkrátka proto, že si to po finanční stránce mohou dovolit. A kdo k nim z našich nebo též zahraničních herců a zpěváků patří?

  • Šest dětí v rodině hokejisty

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: profimedia.cz

    Hokejový brankář Alexander Salák má s manželkou Míšou šest dětí. Pro někoho to může být až příliš, ale jak se zdá, manželé, kteří se vzali před čtrnácti lety, jsou náramně spokojení a jejich láska jen kvete a přináší své plody. Nejmladší dítko se jim narodilo loni a teprve bude slavit své první narozeniny.

     

    VIDEO: Hana Vagnerová: Na dva roky jsem přestala pít a všichni se mě ptají na těhotenství

    Video se připravuje ...
    Hana Vagnerová: Na dva roky jsem přestala pít a všichni se mě ptají na těhotenství • VIDEO: videohub

  • Lenka Vlasáková stihla čtyři děti

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: profimedia.cz

    Oblíbená herečka Lenka Vlasáková také nelenila. Její rodina patří mezi ty větší. Mezi hraním v divadle i ve filmech stačila porodit čtyři děti. Z prvního manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem má dceru Sofii, s hercem Janem Dolanským, za kterého se vdala v roce 2020 má další tři děti: dceru Amélii a syny Maxe a Johana. Nejmladšímu Johanovi je třináct let.

     

     

     

     

     

  • Oblíbené české herečky se třemi dětmi

    Manželé Vojta Dyk a Táňa Vilhelmová přivedli starší syny Cyrilem a Františkem a jeho přítelkyní.
    Autor: herminapress.cz

    Tři děti mají oblíbené české herečky Linda Rybová, Anna Geislerová a Tatiana Dyková. Linda Rybová má se svým manželem, hercem Davidem Prachařem, dcery Rozálii a Josefínu narozené jen rok od sebe, a pak syna Františka, který ještě není plnoletý.

    Anna Geislerová má z manželství s režisérem Zdeňkem Janáčkem tři děti: syna Bruna, dceru Stellu a syna Maxe, kterému je jedenáct let. Otcovství posledního dítěte je však sporné, protože herečka v té době udržovala poměr s okouzlujícím, leč problematickým, miliardářem Martinem Shenarem.

    Tatiana Vilhelmová pak porodila v manželství s Pavlem Čechákem dvě děti, syny Františka a Cyrila, s druhým manželem, hercem Vojtou Dykem má syna Aloise. Je to tedy zasloužilá matka tří synů.

     

    VIDEO: Zahrada Hanky Kousalové a Pavla Zedníčka: 17 odstínů zelené, levandulové pole a úžasné magnolie

    Video se připravuje ...
    Zahrada Hanky Kousalové a Pavla Zedníčka: 17 odstínů zelené, levandulové pole a úžasné magnolie • VIDEO: Markéta Mayerová, CNC

  • Vysoká porodnost v rodině Veroniky Žilkové

    Skoro celá rodina Veroniky Žilkové
    Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl

    Herečka Veronika Žilková je kromě svých hereckých úspěchů také zasloužilou matkou, má za sebou pět porodů a čtyři žijící vlastní děti, další dvě měla v pěstounské péči. První dceru Agátu Hanychovou, která jak se zdá, jde ve šlépějích své matky, měla Veronika s manželem Jiřím Hanychem. S druhým manželem Markem Navrátilem si Veronika pořídila dva syny, Cyrila a Vincenta, kterého můžete znát jako herce ze seriálu Jedna rodina. S třetím manželem, hercem Martinem Stropnickým, má pak dceru Kordulu, kterou Veronika Žilková porodila až po čtyřicítce, stejně tak i syna Melichara v pětačtyřiceti – tohle miminko ale páru bohužel zemřelo na dědičnou vadu.

    Aby našla Veronika útěchu, poskytla domov dvěma dětem, které si vzala do pěstounské péče, šlo o sourozence Markétu a Jana Herclíkovy, dnes jsou ale již oba dávno dospělí a v kontaktu se svou pěstounkou vůbec nejsou.

    Dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová má stejně jako její máma každé dítě s jiným tatínkem a prozatím stačila porodit tři: jedno dítě se svým současným manželem Mirkem Dopitou, ke kterému se po nepovedeném vztahu s Jaromírem Soukupem, s nímž si pořídila také dítě, vrátila, a prostřední dcerku má s hercem Jakubem Prachařem, se kterým se samozřejmě už také dávno rozvedla. Uvidíme, kolik dětí Agáta ještě bude mít, je možné, že její porody rozhodně nejsou u konce.

     

  • Donna z Beverly Hills 90210 má pět dětí

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: instagram.com

    Podobně je na tom ale také řada zahraničních celebrit. Například Tori Spelling má pět dětí s exmanželem Deanem McDermottem: syna Liama, dcery Stellu a Hattie a syna Finna, který se narodil jen pár měsíců po Hattie, a nakonec ještě syna Beaua. Nejmladšímu dítěti je teprve sedm let a herečce se narodil v jejích třiačtyřiceti letech.

    VIDEO: Takhle vypadá Arabela po 45 letech!

    Video se připravuje ...
    Takhle vypadá Arabela po 45 letech! • VIDEO: Prostě fenomén

  • Plodná Spice girl Victoria Beckham

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: instagram.com

    Zpěvačka ze svého času slavné kapely Spice girls a manželka úspěšného fotbalisty Victoria Beckham svému muži Davidovi porodila čtyři děti: syny Brooklyna, Romea, Cruze a dcerku Harper, které je dnes třináct let. Pár patří mezi nejbohatší lidi světa.

  • Opravdu zasloužilý otec Alec Baldwin

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: profimedia.cz

    Herec Alec Baldwin má celkem osm dětí. První, dnes již dávno dospělou, dceru si pořídil s herečkou Kim Basinger. Své druhé ženě, mladé instruktorce jógy Hilarii ale udělal sedm dalších dětí. Nejmladší dcera Ilaria se narodila teprve před dvěma roky, přitom herec už oslavil své šestašedesáté narozeniny. Všechny jejich děti jsou ještě malé, rodí se jedno za druhým a Baldwinova manželka přiznala i několik potratů, jinak by dětí bylo ještě daleko víc.

     

  • Angelina a Madonna adoptovaly

    Kdo preferuje velkou rodinu?
    Autor: profimedia.cz

    A máme tu dvě femme fatale, herečku Angelinu Jolie a zpěvačku Madonnu. Obě kromě svých vlastních porodů také adoptovaly děti z rozvojových zemí, kterým poskytly nový domov a své luxusní zázemí.

    Madonna porodila dceru Lourdes a syna Rocca, v roce 2006 adoptovala v Malawi třináctiměsíčního chlapečka Davida, a pak také Mercy Jamese, v roce 2017 pak ještě adoptovala čtyřletá dvojčata Esther a Stellu, opět z Malawi, takže má vlastně dětí šest. Madonna je i dnes pověstná tím, že udržuje intimní vztahy s mladými muži, kteří by mohli být jejími dětmi či vnuky.

    Další ženou proslulou adopcemi dětí z rozvojových zemí je herečka Angelina Jolie. S hercem Bradem Pittem si pořídila tři děti: dceru Shiloh a dvojčata Vivienne a Knoxe. Dále však pár adoptoval děti Maddoxe, Zaharu a Paxe. Celkem má tedy Angelina Jolie stejně jako Madonna šest dětí. Bohužel však vztah Angeliny a Brada skončil špatně, v roce 2016 se dramaticky rozešli a Angelina podala žádost o rozvod.

     

Autor: Taťána Kročková
Klíčová slova:  děti, mateřství, vip, celebrity, herci
Diskuse ke článku
.