Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Slavné a nevěrné: Které známé krásky podváděly své partnery?

  • Slavné a nevěrné: Které známé krásky podváděly své partnery?
    17. května 2024 | 05:24

    Utajované vztahy a skandální aférky jsou ve světě showbyznysu denním chlebem, a přestože jsou s nevěrou většinou spojováni muži, nevyhýbá se ani ženám. Které slavné dámy patří mezi největší nevěrnice a podvedly své partnery?

     

  • Jessica Simpson (43)

    Autor: profimedia.cz

    Blonďatá americká zpěvačka a herečka vždycky působila nevinně, i ona však podlehla pokušení. O pravém důvodu rozpadu jejího manželství s hudebníkem Nickem Lacheyem se dlouho spekulovalo, nakonec vyšlo najevo, že mu byla nevěrná s frontmanem skupiny Maroon 5 Adamem Levinem. Jednalo se sice o jednorázové pobavení, Jessica na něj však doplatila rozvodem. Následně vyplynulo, že Adam nebyl jejím jediným milencem. Nevěrná měla být ještě s Johnnym Knoxvillem a Bamem Margerou. 

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Madonna (65)

    Autor: profimedia.cz

    Mezi známé lamačky mužských srdcí patří také Madonna. V době, kdy byla provdaná za režiséra Guye Ritchieho, si začala s o sedmnáct let mladší baseballovou hvězdou Alexem Rodriguezem. Ten se do královny popu bezhlavě zamiloval, a dokonce kvůli ní opustil svou manželku a dvě malé dcery. Madonna všem tvrdila, že mezi nimi bylo pouze silné přátelství, které navíc vzniklo až po rozchodu se slavným režisérem. Po letech pak přiznala, že mu byla s Alexem opravdu nevěrná.

  • Kristen Stewart (34)

    Autor: profimedia.cz

    Během natáčení ságy stmívání se Kristen Stewart bezhlavě zamilovala do svého hereckého kolegy Roberta Pattinsona. Ten její city opětoval a byla z toho láska jako trám. Jenomže pak herečka natáčela snímek Sněhurka a lovec a prožila aférku s režisérem Rupertem Sandersem, který byl navíc ženatý. Jejich románek se ani jednomu nevyplatil. Kristen přišla o Roberta, manželka Sanderse požádala o rozvod.

  • Kris Jenner (68)

    Autor: profimedia.cz

    Podnikatelka Kris Jenner ve své autobiografii „Kris Jenner... And All Things Kardashian“ přiznala, že byla nevěrná svému manželovi Robertu Kardashianovi. Velmi toho však litovala. „Byli jsem spolu od osmnácti let, brali jsme se velmi mladí a já jsem někdy okolo třicítky zkrátka chtěla něco víc. Udělala jsem chybu, které jsem pak moc litovala,“ uvedla. O svém poměru promluvila také v reality show „Keeping Up with the Kardashians“. Kris otevřeně mluvila o svém pochybení a vyjádřila litost nad svým jednáním, které negativně ovlivnilo celou rodinu.

  • Meg Ryan (62)

    Autor: profimedia.cz

    Také andělská Meg Ryan pochybila. V roce 2000 se při natáčení snímku Životní zkouška zamilovala do hereckého kolegy Russella Crowa. Jejich románek vedl k rozpadu Megiina manželství s Dennisem Quaidem. Svou nevěru hájila tím, že i manžel měl spoustu milenek. S Russellem byla rok, pak se jejich cesty rozešly. Dlouho se mluvilo o tom, že jí zlomil srdce.

  • Agáta Hanychová (39)

    Autor: profimedia.cz

    Nevěra se nevyhýbá ani českému showbyznysu. Agáta Hanychová a Jakub Prachař byli manželé šest let. Před pár dny v podcastu, který má se svou kamarádkou Ornellou Koktovou, přiznala, že Jakuba Prachaře podváděla. „Jako že jsem Prachařovi zahejbala? Jo! Ale mohl si za to sám!“ prohlásila bez okolků na adresu bývalého manžela. 

  • Aňa Geislerová (48)

    Autor: Pavel Machan, FTV Prima

    S nevěrou se potýkala také Aňa Geislerová, která podvedla svého manžela Zdeňka Janáčka s podnikatelem Martinem Shenarem. Krásná zrzka s ním dokonce žila a po nějaké době zjistila, že je těhotná. Před porodem se však vrátila k manželovi, se kterým je dodnes.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.