Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Slavní tyrani: Kteří herci byli obviněni z domácího násilí?

  • Slavní tyrani: Kteří herci byli obviněni z domácího násilí?
    18. srpna 2024 | 06:00

    Na filmových plátnech jsou a ve společnosti působí jako charismatičtí a sympatičtí chlapíci, když se za nimi zavřou dveře, umí pěkně vybuchnout a někteří nejdou ani pro ránu daleko. Kteří slavní herci ublížili svým partnerkám a byli tak obvinění z domácího násilí?

  • Charlie Sheen (58)

    Autor: profimedia.cz

    O herci je známo, že život s ním je pěkná divočina. Obliba v alkoholu i drogách, početné nevěry, kdy svým milenkám zatajoval, že j HIV pozitivní, a dokonce i fyzická napadení. Z domácího násilí byl obviněn několikrát. V roce 1990 postřelil svou tehdejší přítelkyni Kelly Preston do ruky. Herec incident označil za nešťastnou nehodu, Kelly se s ním však krátce po nehodě rozešla. Trestní oznámení však nikdy nepodala. Z fyzického a psychického násilí během manželství obvinila Charlieho bývala žena Denise Richards. Jejich vztah byl celkově velmi divoký a neobešlo se to ani bez bouřlivého rozvodu. V roce 2009 byl po hádce se svou tehdejší manželkou Brooke Mueller herec dokonce zatčen. Jeho bývala žena tvrdil, že ji Charlie napadl a vyhrožoval jí nožem. Herec nakonec přiznal vinu a dostal podmíněný trest. Po těchto incidentech se objevily další zprávy od různých žen, které tvrdily, že byly vystaveny násilí nebo hrozbám ze strany Charlieho Sheena.

    VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

    Video se připravuje ...
    Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

  • Sean Combs (54)

    Autor: profimedia.cz

    Jméno amerického rappera a hudební producenta Seana Combse, známého pod uměleckým jménem Puff Daddy, bylo poslední měsíce spojováno s hotelovou nahrávkou z roku 2016, na které brutálně napadl svou bývalou přítelkyni Cassandru Venturo, známou jako Cassie. Ta jej obvinila z dlouhodobého sexuálního zneužívaní a z psychického i fyzického násilí, kterého se na ni dlouhé roky dopouštěl. Sean se následně na sociálních sítích za vše omluvil, ale lidé si na něj už udělali obrázek. Už v minulosti napadl trenéra svého syna a také svou bývalou partnerku, modelku Kim Porter, měl během hádky v roce 1999 fyzicky napadnout. 

  • Sean Penn (63)

    Autor: profimedia.cz

    V 80. letech se charismatický herec oženil s královnou popu, Madonnou. Byli spolu čtyři bouřlivé roky, kterým se nevyhnulo ani násilí. Údajně měl Penn několikrát slavnou zpěvačku napadnout. Madonna později sice stáhla všechna obvinění, herec po letech přiznal, že jejich vztah byl velmi problematický. S násilím měl problémy opakovaně. Za napadení bulvárního fotografa byl dokonce na dva měsíce ve vězení.

  • Mel Gibson (68)

    Autor: profimedia.cz

    Hvězda trháků jako Statečné srdce, Patriot, Smrtonosná zbraň nebo Po čem ženy touží, sice vždy působil jako sympaťák, ani on však nedokázal udržet své nervy na uzdě a byl spojován s domácím násilím. V roce 2010 jej obvinila bývala partnerka, ruská pianistka Oksana Grigorieva, z fyzického napadení. Během soudního sporu byly zveřejněny nahrávky, na kterých Gibson křičí vulgární a rasistické nadávky a vyhrožuje Grigorievě, ale také fotografie modřin a vyražených zubů. Skandál měl pak významný negativní dopadl na hercovu kariéru i osobní život.

  • Nicolas Cage (60)

    Autor: profimedia.cz

    V roce 2011 byl Nicolas Cage zatčen za údajné násilí na své manželce Alice Kim. Během veřejné hádky ji měl fyzicky napadnout. Svědci, kteří rozepři přihlíželi, zavolali policii ve chvíli, kdy měl herec svou manželku uchopit za paži a údajně s ní agresivně manipuloval. Celému sporu přihlížel jejich malý syn, který během hádky upadl a zranil se. Alice Kim ale nakonec žádné obvinění nevznesla a dokonce spolu byli ještě dalších pět let.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.