Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 17°C

Naprosto k nepoznání! Jak budou podle umělé inteligence vypadat celebrity za 30 let?

23. června 2024 | 05:00

Moderní technologie dnes dokážou naprosté zázraky! Díky nim se můžeme například podívat do budoucnosti a nahlédnou na to, jak budeme vypadat až budeme staří. Umělá inteligence se tentokrát zaměřila na známé tváře a přidala jim rovnou třicet let. Jak moc se změní například Emma Watson, Robert Pattinson nebo Cameron Diaz? Některé celebrity nepoznáte!

Pomocí několika kliknutí si můžete změnit barvu vlasů, očí, ubrat si několik kil a nyní můžete nahlédnout i na to, jak budete vypadat s šedinami a hlubokými vráskami. Umělá inteligence zkrátka dokáže cokoliv. U některých celebrit máme často pocit, že vypadají jako by zastavily čas. Za každé situace vypadají skvěle a budí dojem, že vlastně vůbec nestárnou. 

VIDEO: Celebrity, které přiznaly, že jsou HIV pozitivní

Video se připravuje ...
Celebrity, které přiznaly, že jsou HIV pozitivní • VIDEO: Videohub

Na některé známé tváře se proto zaměřila umělá inteligence a přidala jim rovnou třicet let. Máte tak jedinečnou možnost nahlédnout do budoucnosti a podívat se na to, jak budou vrásky a šedé vlasy slušet například známým kráskám Anne Hathaway nebo Seleně Gomez. Velkou proměnou prošli také hollywoodští krasavci Robert Pattinson nebo Henry Cavill. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami.

Autor: Aneta Valešová