Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Celebrity zalovily ve fotoalbech a sdílejí fotky z mládí! Některé ani nepoznáte

26. dubna 2024 | 06:00

Nostalgická chvilka sem tam přepadne každého z nás. Rádi vytahujete stará alba a vzpomínáte, jak jste vypadali před lety? Stejně jsou na tom také celebrity, které své retro snímky dokonce ukázaly celému světu. Některé slavné hvězdy jsou naprosto k nepoznání.

Tyto celebrity není potřeba nijak víc představovat. Už dlouhé roky patří mezi největší hvězdy Hollywoodu a nenajde se snad nikdo, kdo by jejich tvář a jméno neznal. Byly však doby, kdy byly naprosto neznámé a ani samy netušily, kam to jednou dotáhnou. Jestliže vy rodinná alba raději schováváte, protože se při pohledu na staré fotografie červenáte, tyto celebrity jsou úplně nad věcí, a dokonce své archivní snímky sdílejí na sociálních sítích.

VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...
Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

Díky tomu tak můžete nahlédnout do pokojíčku Adele, která měla na zdi vylepené plakáty se svými idoly a ani ve snu by ji nejspíš nenapadlo, že jednou z ní bude stejná megastar. Při pohledu na starý snímek Dwayne Johnsona, přezdívaného The Rock, se určitě pousmějete. Do zubatého klučiny byste totiž určitě neřekli, že jednou bude patřit mezi největší a nejvýdělečnější svalovce Hollywoodu.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se, jak vypadala třináctiletá Katy Perry nebo Mark Ruffalo s rovnátky. Rozhodně se pobavíte!

Autor: Aneta Valešová