Středa 11. září 2024
Svátek slaví Denisa, zítra Marie
Oblačno, déšť 20°C

100% přírodní, nic umělého! Dokonalá poprsí celebrit

  • 100% přírodní, nic umělého!
    14. srpna 2024 | 12:10

    K dokonalému poprsí jim skalpel rozhodně nepomohl. Za bezchybnými největšími dekolty v showbyznysu stojí jen a pouze matka příroda.

    Ve svých oborech jsou tyto slavné ženy (v tomto ohledu) ale pořád spíš světlou výjimkou. A hrdě se k tomu hlásí. Stejně jako žena z lidu, dvaapadesátiletá Američanka Annie Hawkins, které Guinnessova kniha rekordů přisoudila prvenství co do velikosti přírodního poprsí. Obě její ňadra dohromady váží závratných 50 kilogramů.

  • Kate Upton (32)

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda přehlídkových mol a titulních stránek prestižního časopisu Sports Illustrated Swimsuit (tam se objevila celkem čtyřikrát) a také příležitostná americká herečka se pyšní košíčky velikosti D a mírami 84-63-91. Před pár lety ale prohlásila, že její poprsí už všichni znají a ona uvažuje o zmenšení vnad. Prý by si ráda konečně užila trojúhelníčkové plavky, aniž by jí cokoli navíc vykukovalo.

     

     

     

     

     

     

     

    VIDEO: Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století

    Video se připravuje ...
    Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století • VIDEO: Videohub
  • Katy Perry (39)

    Katy Perry
    Autor: instagram.com
    Narodila se v rodině pastorů, i proto logicky odstartovala svoji pěveckou kariéru zpíváním v kostele. Dokonalá tvář i tělo ale byly předurčené k závratnější kariéře. Svých předností si je Kate každopádně dobře vědoma a vnady často využívá na propagaci svých nových pěveckých alb. Plusové body má ale určitě hlavně za to, že po porodu dcery Daisy Dove se pár dní po jejím narození neváhala ukázat veřejně ve spodním prádle. Za odvahu partnerka charismatického herce Orlanda Blooma sklidila pochvalu.

     

     

  • Salma Hayek (57)

    Salma Hayek
    Autor: instagram.com
    Ač se pomalu, ale jistě přibližuje k šedesátce, vyšší věk ji v ničem nelimituje. Stále patří k nejobsazovanějším herečkám Hollywoodu a stále se klidně ukazuje na plážích v plavkách – i těch dvoudílných. Herečka s mexickými kořeny ráda provokuje veřejnost pikantními snímky. Přiznala, že v menopauze se jí prsa ještě o něco zvětšila. Rozhodně ale popřela, že by za tím stála jakákoli plastická úprava. Je to prý výhradně práce hormonů.

     

     

     

     

    VIDEO: Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět

    Video se připravuje ...
    Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět • VIDEO: Videohub

  • Christina Aquilera (43)

    Christina Aquilera
    Autor: instagram.com
    Americké popové zpěvačce se často přezdívá „královna jo-jo efektu“. Střídavě nabírá a pak zase drasticky hubne. Naštěstí se to příliš neodráží na jejím přírodním poprsí. Každopádně po porodu syna Maxe najednou musela nosit košíčky velikosti E a vyvolalo to poprask, dokonce i renomovaní lékaři se k jejímu poprsí vyjadřovali a stáli si za tím, že musela přírodě pomoci. Zpěvačka to ale kategoricky odmítla.

     

     

     

     

     

  • Mariah Carey (55)

    Mariah Carey
    Autor: profimedia.cz
    Dvakrát se vdala, dvakrát se rozvedla. Vztahy téhle sexbombě – na rozdíl od skvělé kariéry – nikdy příliš nevycházely. Navenek to ale majitelka přírodního napěchovaného dekoltu nedává příliš znát. Na své psychice, ale i těle je zvyklá neustále pracovat a udržovat ho v určitých proporcích. Vyjma poprsí, na to si prý sáhnout – ani kvůli věku a gravitaci s ním se pojící – nikdy nenechá.

     

     

     

     

     

    VIDEO: Meryl Streep: Poslední klasická hollywoodská herečka?

    Video se připravuje ...
    Meryl Streep: Poslední klasická hollywoodská herečka? • VIDEO: Videohub

  • Scarlett Johansson (39)

    Scarlett Johansson
    Autor: instagram.com
    Herečka, zpěvačka, rodilá Newyorčanka se poprvé výrazně blýskla před kamerou ve snímku Zaříkávač koní. Značnou popularitu si ale získala filmy Avengers či Captain Marvel. V civilu je potřetí vdaná (ve vztazích je známá svojí nestálostí) a má dvě děti. Před patnácti lety získala prvenství v anketě o nositelku nejkrásnějšího přírodního poprsí, kterou vyhlásil server Acces Hollywood. Ona sama je na svoje přednosti náležitě pyšná.

     

     

     

     

Autor: Kateřina Pokorná
Diskuse ke článku
.