Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Zataženo, déšť 20°C

Extrémní výkyvy váhy: Které celebrity rapidně zhubly a kdo hrdě nosí kila navíc?

  • Extrémní výkyvy váhy: Které celebrity rapidně zhubly a kdo hrdě nosí kila navíc?
    6. srpna 2024 | 06:00

    Extrémní výkyvy váhy se nevyhýbají ani slavným. Stačí genetické dispozice, pořádný stres – a nadváha či přímo obezita jsou tu hned. Následuje pak snaha zase rychle zhubnout, protože jsou známé tváře často pranýřované za svůj vzhled. Bylo by ale krásné, kdybychom sebe i druhé uměli přijímat bez hodnocení a předsudků, protože nevíme, co se děje v soukromí ostatních. Co se v životech celebrit vlastně stalo? A sluší jim to i tak? My říkáme ano!

  • Halina Pawlowská ztloustla s grácií

    Halina Pawlowská (69) vždy uměla svá kila nosit s naprostou elegancí. Nikdo ji nezná jinak než s barokní postavou a kyprými tvary, k nimž patří také obrovská ňadra, na kterých mohou muži oči nechat. Ale také ona se několikrát pokoušela zhubnout. Naposledy moderátorka pořadu Banánové rybičky a autorka scénářů k filmům Vrať se do hrobu a Díky za každé nové ráno ukázala mladistvější vzhled a viditelná kila dole loni v srpnu, přičemž se o žádnou dietu ani veřejně nesnažila. Ženy na Halině milují její smysl pro humor i to, že si umí udělat legraci sama ze sebe a svá kila navíc neřeší.

    Video: Halina Pawlowská křtila knihu, ale... Zákaz od vnuka!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

  • Pavla Tomicová kvůli stresu

    Oblíbená herečka Pavla Tomicová (62) byla vždy silnější postavy. Naposledy ale své fanoušky šokovala tím, jak strašně zhubla. Na vině však byl velký a dlouhodobý stres z odchodu jejího manžela. Poprvé zhubla 25 kg při tvrdém tréninku v taneční soutěži Stardance v roce 2018, kde dokonce skončila na krásném 2. místě. Tady sehrál roli pozitivní stres a fyzický zápřah, bohužel o pár let později přišel negativní stres a opravdu velké starosti.

    Manžel této oblíbené komediální herečky se zamiloval do její mladší kolegyně ze seriálu Slunečná Kristýny Kociánové a dokonce spolu čekali dítě. Pavla Tomicová rozpad manželství špatně nesla a stresem tehdy zhubla 40 kg. Do toho se později objevily i různé zdravotní potíže. Snad už má dnes tuto životní krizi za sebou a může být znovu šťastná, třeba i po boku nové lásky.

  • Mahulena Bočanová se stará o autistickou dceru

    Kila navíc za poslední covidová léta byla dost patrná také na oblíbené herečce Mahuleně Bočanové (57). Sama přiznala, že to nemá v životě lehké, je bez partnera a vychovává svou dnes již dospělou dceru Márinku, která nikdy nebyla jako ostatní děti. V posledních dvou letech ale sympatická herečka dost zhubla a omládla, zdá se tedy, že se jí daří dobře a znovu si naplno užívá života. Třeba i na ni čeká nová láska.

  • Jitka Čvančarová stále sexy

    Krásná herečka Jitka Čvančarová (46) vždycky platila za sexbombu. Za poslední roky dost přibrala, ale to jí vůbec neubralo na kráse a přitažlivosti. Ráda ukazuje své bujné vnady a postavu neřeší, naopak šokuje svými pozoruhodnými modely, jež vynáší na zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Letos na něm ale chyběla, protože si užívala se svou rodinou dovolenou v zahraničí.

  • Celeste Buckingham schytala kritiku

    Krásná a mladá zpěvačka Celeste Buckingham (29), která zaujala v talentované soutěži Česko Slovenská Superstar, od doby svého vystupování v této pěvecké show výrazně přibrala, čímž si vysloužila značnou kritiku svých fanoušků. Před třemi lety přiznala médiím syndrom vyhoření a psychické problémy, v té době měla už dost kilogramů nahoře, což mohlo souviset také s užíváním psychofarmak, například antidepresiv, která zvyšují váhu. „Já jsem pochopila, že na tom trhu, kde jsem, bude moje hodnota postavená ne na tom, jak dobře odzpívám ten koncert, ale jak při tom vypadám, proto už jsem to nechtěla dělat,” prohlásila o době, kdy skončila se zpíváním. V současné době už je ale znovu na scéně.

  • Ewa Farna to má na háku

    Sebevědomá zpěvačka Ewa Farna (31) má svou nadváhu a především to, co si o tom druzí myslí, na háku. Je krásná i se svými kily, šťastná maminka, a samozřejmě se i u ní střídají období, kdy hubne, a kdy přibírá. „Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo. Tak já přeci nepůjdu a neudělám: Ano, pane! Jako to je pro mě prostě úplná prohra. Já jsem potřebovala mít prostě ten prostor proto, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Eva. Prostě v čem já se cítím dobře. Já jsem to nechtěla dělat pro jiný lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ prohlásila v jednom z rozhovorů. V letošním roce však trochu zhubla a vypadá skvěle.

Autor: Taťána Kročková
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.