Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 30°C

Podivné lásky celebrit: Velký věkový rozdíl, toxické vztahy, incest nebo polyamorie

  • Celebrity a jejich podivné vztahy
    28. července 2024 | 05:02

    Velký věkový rozdíl ve vztazích není ničím neobvyklým. Pokud to těm dvěma tak vyhovuje, není co řešit a na odsuzování ze strany okolí není nikdo zvědavý. Spousta úspěšných, slavných, bohatých a krásných žen si vyhledává mladé milence, zajíčky a koloušky, protože tyto krásky stále mají co nabídnout a rozhodně také dostanou to, co chtějí. A stejně to platí i naopak, stárnoucí gentlemani se rádi pochlubí atraktivní mladou ženuškou. A což teprve zamotané polyamorní vztahy, toxické vztahy plné násilí nebo dokonce incest? 

    Také ten se v českém šoubyznysu objevil. Jaké nejpodivnější vztahy a vztahy s většími věkovými rozdíly panují mezi slavnými a kdo se přiznal k polyamorii nebo toxickému vztahu?

  • Krásky, které si potrpí na zajíčky

    Celebrity a jejich podivné vztahy
    Autor: profimedia.cz

    Mezi takové celebrity bezesporu patří Madonna, která ve svém věku 66 let, které oslaví letos v srpnu, vypadá stále skvěle a stárnutí si jaksi odmítá připustit. Proto si po svém boku drží o 40 let mladší krasavce, kteří se poměrně rychle střídají. Na mladé milence si vždy také potrpěla Hana Gregorová, vdova po herci Radovanu Lukavském, která letos v srpnu oslaví 72 let. Po jejím boku se nějakou dobu objevoval o 32 let mladší partner Ondřej Koptík. Mladšího partnera má i krásná herečka Táňa Pauhofová (v srpnu 41), která si o 10 let mladšího Jonatána Pastirčáka dokonce vzala a má s ním dítě. Vztah s o 12 let mladším mužem má též herečka Alice Bendová (50), jsou i zasnoubení, ale do svatby se zrovna nehrnou.

    V roce 2016 se za o 16 let mladšího muže provdala zpěvačka Marie Rottrová (82). Mladší muže vždy také měly zpěvačky Bára Basiková (61) a Lucie Bílá (58), která je už dlouhou dobu velice šťastná se svým o 17 let mladším svalovcem Radkem Filipim. Zapomenout nesmíme ani na Vendulu Pizingerovou (52), která si vzala o 16 let mladšího Josefa a před 4 lety mu porodila dítě. A pak jsou tu vztahy, které dělí třeba jen 6 nebo 7 let, což není tak dramatické, ale někdy je to znát. Tyto krásné a úspěšné herečky si vzaly mladší muže a zplodily s nimi děti. Jsou to Taťána Dyková (46), která má o 7 let mladšího Vojtu, nebo Lenka Vlasáková (52) a o 6 let mladší manžel Jan Dolanský.

     

    VIDEO: Vendula Pizingerová pod ostrou palbou okolí: Trefují se do mého věku a mladšího manžela! 

    Video se připravuje ...
    Vendula Pizingerová pod ostrou palbou okolí: Trefují se do mého věku a mladšího manžela! • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

  • Staří kocouři, kteří baží po mladých ženách

    Celebrity a jejich podivné vztahy
    Autor: profimedia.cz

    Spousta žen si naopak vybírá slavné, zralé a zkušené muže, kteří mají co nabídnout. Takovým příkladem může být vztah zdravotní sestřičky Ivany Gottové, která si svého času vzala velkou hvězdu – Karla Gotta. Dělil je věkový rozdíl 37 let. Filmový režisér Karel Kachyňa měl dokonce manželku o 41 let mladší, byla jí herečka Alena Mihulová, která se do něj zamilovala při natáčení filmu Sestřičky. Pak se o něj obětavě starala až do jeho smrti. Režisér Jiří Menzel měl zase o 40 let mladší manželku Olgu. Hudebník a producent Lešek Wronka si zase před pár dny potřetí oženil a vzal si o 27 let mladší herečku Vendulu Fialovou, kterou znáte ze seriálu Ulice.

    Herec Michael Douglas je velmi šťastný s herečkou Catherine Zeta-Jonesovou, přičemž je dělí věkový rozdíl 25 let. O 22 let mladší ženu má také Sylvester Stallone, o 17 let mladší ženu herec George Clooney, o 23 let mladší ženu Bruce Willis a o 22 let mladší ženu Harrison Ford, jehož manželkou je známá seriálová Ally McBealová – herečka Calista Flockhart. Herec Alec Baldwin si pak vzal o 26 let mladší jogínku Hilarii a plodí spolu jedno dítě za druhým – už jich mají sedm.

     

    VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

  • Čím mladší, tím lepší

    Celebrity a jejich podivné vztahy
    Autor: profimedia.cz

    U nás si na velmi mladá děvčata rozhodně potrpí zpěváci Bohuš Matuš, který přivedl do jiného stavu svou Lucinku, jíž poznal v době, kdy jí bylo čerstvých patnáct let. Anebo oblíbený folkový zpěvák Jan Nedvěd, který se oženil s o 35 let mladší Pavlínkou (Pavlínou Jiráskovou) – poznali se v jejích 17 letech. A což teprve herec Pavel Trávníček, který si nakonec vzal mladičkou účastnici někdejšího pěveckého pořadu Do-Re-Mi, Moniku Fialkovou. Dělí je 35 let a mají spolu syna.

     

    VIDEO: Bohuš Matuš se svou mladičkou Lucinkou: Koukáme spolu na pohádky

    Video se připravuje ...
    Bohuš Matuš se svou mladičkou Lucinkou: Koukáme spolu na pohádky • VIDEO: Matyáš Janíček, Lukáš Červený

  • Toxické vztahy a domácí násilí

    Celebrity a jejich podivné vztahy
    Autor: profimedia.cz

    Na věkovém rozdílu by nebylo zas až tak nic špatného, ale pak jsou tu toxické vztahy. Pod tímto pojmem si můžeme představit naprosto cokoliv: domácí násilí, neperspektivní budoucnost, hádky a nesváry, takzvanou „itálii”, která může být velmi vyčerpávající, dále vztah s příliš dominantním, žárlivým, manipulativním nebo závislým partnerem, anebo vztah, kdy se dva lidé k sobě opakovaně vracejí a jsou nešťastní nejen spolu, ale i bez sebe. Co se týká nevhodných a toxických vztahů, své zkušenosti s nimi má spousta celebrit. Jen se k nim leckdo nerad přiznává.

    Toxické vztahy, které měla řešit dřív, přiznala například zpěvačka Bára Basiková (61) nebo Jana Fabiánová (45), dcera zpěvačky Nadi Urbánkové. Jak matka, tak i dcera žily v toxických vztazích. Jana zažila domácí násilí i sexuální útok, sama se dnes snaží v tomto ohledu dělat osvětu a pomáhat ženám, které prožily něco podobného.

    „Snažím se například rozjet projekt únikových bytů pro oběti domácího násilí, aby měly kam odejít,“ sdělila před časem médiím. Od svého muže násilníka utíkala s počítačem a psem v náručí do nejbližšího motelu. „Byl tam tehdy už nůž u krku. Ale zpětně vím, že mě to nakoplo, protože jsem si řekla, že se nenechám srazit na kolena agresorem,“ vysvětlovala. O tom, jak žít poté, co z toxického vztahu odejdete, se rozhodla společně s terapeutkou Romanou Ježkovou napsat knihu.

     

    VIDEO: Dcera Urbánkové (†83) Jana Fabiánová: Detaily svatby!

    Video se připravuje ...
    Dcera Urbánkové (†83) Jana Fabiánová: Detaily svatby! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • Polyamorie a incest

    Celebrity a jejich podivné vztahy
    Autor: profimedia.cz

    A co třeba polyamorie? Zdá se, že hýbe světem. Na rozdíl od svazujících a omezujících toxických vztahů poskytuje velkou svobodu pro všechny zúčastněné. Ale není právě třeba tohle naopak toxické? Mohou být opravdu všichni tři lidé ve vztahu šťastní bez toho, aniž by to bylo jenom o dvou, kdy se ten třetí přizpůsobí, protože mu nic jiného nezbývá? K polyamorii se přiznala herečka ze známého dokumentu V síti Tereza Těžká (28), zpěvačka Iva Frühlingová (42) nebo modelka Daniela Zálešáková (25), která do vztahu s o více než 30 let starším partnerem přizvala další mladou dívku.

    Hudebník Voxel (32) také žil v polyamorii, přitom má manželku a tři děti. Na sociálních sítích se před pár lety nechal slyšet: Rozhodli jsme se dát nám samotným i tomu druhému naprostou svobodu, volnost, lásku, pochopení. Rozhodli jsme se, že se nebudeme vlastnit, a uvědomili si, že to, co společnost považuje za 'lásku', je častokrát jen ono vlastnění, žárlivost, závislost, lpění na druhém. To my nechceme.“ Zdá se ale, že už s takovým životem skončil a vrátil se k rodinnému životu v páru. 

    A teď pozor, to nejlepší na konec. Za nejvíce „úchylnou celebritu všech dob”, muže, který udržuje spoustu podivných vztahů s velkými věkovými rozdíly, můžeme bezesporu považovat uměleckého fotografa Jana Saudka (89), který s různými ženami zplodil až 20 dětí a měl dokonce vztah se svou vlastní dcerou, s níž čekal dítě.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.