Středa 18. září 2024
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita
Oblačno, déšť 18°C

Ikonické páry a jejich první setkání: Žádnou romantiku nečekejte!

  • Ikonické páry a jejich první setkání: Žádnou romantiku nečekejte!
    24. srpna 2024 | 06:00

    Pokud jste si mysleli, že první setkání slavných párů musí být vždy jako vystřižené z pohádky, možná vás překvapí, že realita je často úplně jiná - mnohem všednější a často zábavná. Od kradených hamburgerů až po nečekané setkání na hotelové snídani – první seznámení některých ikonických párů často postrádá romantiku, kterou bychom očekávali. Jejich první setkání vás nejspíš překvapí svou neobyčejnou obyčejností.

     

  • Serena Williams a Alexis Ohanian

    Serena Williams a Alexis Ohanian
    Autor: profimedia.cz

    Serena Williams a Alexis Ohanian se poprvé setkali v roce 2015 v Římě. Serena byla v Itálii kvůli tenisovému turnaji a Alexis, spoluzakladatel Redditu, tam byl na konferenci. Setkali se náhodou při snídani v hotelu, kde oba bydleli. Podle jejich vyprávění byla situace trochu nepříjemná. Alexis si sedl ke stolu vodle Sereny a jejího týmu, to se jim moc nelíbilo, protože chtěli mít prostor. Serena se dokonce snažila Alexisovi naznačit, že by si měl sednout někde jinde, protože má pod stolem myš. "Děkuji za upozornění, ale jsem z Brooklynu. Tam jsou krysy všude. O nic nejde,“ odpověděl pohotově podnikatel. Jeho nebojácnost udělala na Serenu dojem, dali se do řeči a stali se z nich přátelé. Přátelství se však brzy přehouplo v romantický vztah, v roce 2017 se pak vzali. Mají spolu dvě děti, dcery Alexis Olympii a Adiru River.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Chrissy Teigen a John Legend

    Chrissy Teigen a John Legend
    Autor: profimedia.cz

    Chrissy Teigen a John Legend se poprvé setkali v roce 2006 při natáčení hudebního videa k Johnově písni Stereo. Chrissy Teigen byla tehdy najata jako modelka, která měla ve videoklipu hrát Johnovu přítelkyni. "Chtěla jsem se s Johnem seznámit, tak jsem šla za ním do šatny a on zrovna žehlil. Nevěřícně jsem se na něho podívala, a pak jsem ho objala," vzpomíná modelka. Ačkoliv nešlo o lásku na první pohled, vztah se začal postupně rozvíjet a nakonec se do sebe bezhlavě zamilovali. V roce 2013 se vzali na italském jezeře Como. Mají spolu čtyři děti.

  • Kristen Bell a Dax Shepard

    Kristen Bell a Dax Shepard
    Autor: profimedia.cz

    Kristen Bell a Dax Shepard se poprvé setkali v roce 2007 na večeři, kterou pořádal společný přítel. Tehdy ještě mezi nimi neproběhla žádná jiskra. Kristen později řekla, že z jejich prvního setkání neměla zvláštní dojem, protože se oba nacházeli v jiných fázích svých životů, a ani jeden z nich neměl v té době vážný zájem o vztah. Podruhé se Kristen a Dax potkali na hokejovém zápase. Dax se Kristen zeptal, jestli nemá žvýkačku a ona odpověděla, že ne. "Pak jsem vyndala žvýkačku z pusy a řekla jsem mu, že mám jen tuhle. A on si ji vzal," vzpomíná herečka. V roce 2013 se vzali a mají spolu dvě dcery.

  • Katy Perry a Orlando Bloom

    Katy Perry a Orlando Bloom
    Autor: profimedia.cz

    Katy Perry a Orlando Bloom se poprvé setkali v lednu 2016 na afterparty po udílení Zlatých glóbů. Podle svědků se jejich první setkání odehrálo u rautového stolu, kde začali mluvit o jídle. Orlando si z Katy utahoval, když si nabrala hodně hamburgerů, a dokonce jí jeden vzal. Tento okamžik prolomil ledy a od té doby se začali scházet. Zasnoubení proběhlo v únoru 2019, kdy si herec vybral nejromantičtější den v roce, svátek svatého Valentýna. Mají spolu dceru Daisy. 

  • Kate Winslet a Edward Abel Smith

    Kate Winslet a Edward Abel Smith
    Autor: profimedia.cz

    Kate Winslet a Edward Abel Smith se poprvé setkali v roce 2011 na ostrově Necker Island, který vlastní strýc Edwarda. Během jejich pobytu na ostrově došlo k požáru, Kate dokonce pomáhala z nesnází Edwardově matce. „Byl to jediný člověk, který měl na sobě čelovku a pár bot. Všichni ostatní nechali vše v domě. Tak jsem si ho vzala,“ nechala se slyšet hvězda Titanicu. Vzali se tajně v roce 2012 a o rok později se jim narodil syn Bear.

  • George a Amal Clooney

    George a Amal Clooney
    Autor: profimedia.cz

    Setkání George a Amal Clooney bylo osudové. Slavný herec dokonce nemusel ani hnout prstem, aby se s Amal seznámil. "Zavolal mi můj agent a řekl mi: Žena, která teď vejde do tvého domu, se stane tvoji manželkou," uvedl herec. A opravdu. Oba si padli do oka, začali si dopisovat a o rok později se vzali. Dnes patří mezi jeden z nejvýznamnějších párů Hollywoodu. 

     

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.