Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

Jak by vypadali slavní muži s plnovousem? Některé ani nepoznáte

5. května 2024 | 05:00

Vousy mohou výrazně změnit tvář. Většinou s nimi naše drahé polovičky působí mužněji a pro mnoho žen je výrazný plnovous velmi sexy. Ne každému však vousy sluší. Jak by vypadali slavní muži, kteří by se vzdali holé tváře a nechali si narůst plnovous? Některé možná ani nepoznáte.

 

Někteří muži prahnou po zarostlé tváři, ale bohužel jim vousy moc nerostou, jiní se zase musí holit skoro obden. Jistě nám dáte za pravdu, že vousy dokážou z muže udělat úplně jiného člověka, a většinou mu dodají na sex-appealu. Najdou se však případy, u kterých jsou vousy spíše na škodu, a někteří muži s nimi působí starší a tak nějak zanedbaně. 

VIDEO: Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením

Video se připravuje ...
Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením • VIDEO: Videohub

Stejně jako ženy rády mění účesy, pánové zase experimentují se svými vousy. Díky umělé inteligenci se můžeme podívat na to, jak by vypadali největší fešáci Hollywoodu, kdyby se na chvíli vzdali své pověstné image a nechali si narůst plnovous. Ten by slušel například mužům jak Rami Malek, Andrew Scott nebo Nick Jonas. Na výrazné vousy by měl ale zase zapomenout Cillian MurphyTimothée Chalamet nebo Tom Holland. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami, komu by změna prospěla a komu vůbec. 

Autor: Aneta Valešová