Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tomu neuvěříte! Které celebrity oslaví v roce 2024 padesátku?

  • Tomu nevěříte! Tyto celebrity oslaví příští rok padesátku
    7. prosince 2023 | 12:45

    Čas je neúprosný, a přestože občas si ho přeje zastavit každý z nás, není to možné. Své by o tom mohly vyprávět tyto celebrity, které budou příští rok slavit velké jubileum. Kdo vkročí do síně padesátníků?

  • Melanie C (12. ledna)

    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Melanie C byla součástí jedné z nejúspěšnějších dívčích skupin devadesátek – Spice Girls. V té měla přezdívku Sporty Spice, a to proto, že vždy milovala sportovní oblečení a měla fit postavu. Během své sólové hudební kariéry používala přezdívku Melanie C a dohromady vyprodukovala čtyři studiová alba. 

    VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

    Video se připravuje ...
    Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

  • Christian Bale (30. ledna)

    Autor: profimedia.cz

    Koncem ledna oslaví velkou padesátku charismatický herec Christian Bale, který je známý svými neuvěřitelnými proměnami. Jednou ho můžete vidět jako vyhublého psychicky vyčerpaného mladíka, jindy kvůli roli špičkového podvodníka neváhá přibrat dvacet kilo. Pamatovat si ho můžete například z trháku Tajemný rytíř povstal nebo ze snímku Mechanik.

  • Robbie Williams (13. února)

    Autor: profimedia.cz

    Dalším padesátníkem bude hudebník Robbie Williams. Jeho kariéra odstartovala roku 1990 s kapelou Take That, nejdříve byl na pozici tanečníka. Skupinu opustil v roce 1995 a vydal se na vlastní cestu. Brzy se stal jedním z nejúspěšnějších zpěváků v anglické historii. V listopadu Netflix vydal dokument mapující jeho hudební kariéru, která často nabrala nečekaný zvrat a ve které nechybělo ani dost zádrhelů.

  • James Blunt (22. února)

    Autor: profimedia.cz

    Padesát let oslaví také britský zpěvák, který v roce 2005 zbořil všechny hitparády svým singlem You're Beautiful. Známý je nejen pro své balady, které rozněžnily skoro každé dámské srdce, ale také pro svůj vztah s modelkou Petrou Němcovou, se kterou byl rok.

  • Eva Mendes (5. března)

    Autor: profimedia.cz

    Herečku, kterou můžete znát ze snímků Training Day, Hitch nebo Noc patří nám, na veřejnosti už příliš neuvidíte. Se svým manželem Ryanem Goslingem si bedlivě střeží své soukromí a nedoprovází ho ani na společenské akce. V žilách krásné herečky koluje horká kubánská krev a padesátku na krku by jí tipoval jen málokdo.

  • Victoria Beckham (17. dubna)

    Autor: profimedia.cz

    Od dob, kdy koncertovala s dívčí skupinou Spice Girls, ušla dlouhou cestu. Je majitelkou prosperující módní značky, s manželem Davidem Beckhamem má čtyři děti a jejich rodinný život jim závidí skoro celý svět. Na svém vzhledu si velmi zakládá a díky přísným dietám a drahé kosmetice na padesát tak úplně nevypadá.

  • Penélope Cruz (28. dubna)

    Autor: profimedia.cz

    Temperamentní španělská herečka popírá všechny zákony přírody. S přibývajícími roky je stále půvabnější a jen těžko uvěřit, že i ona vkročí příští rok do klubu padesátníků. A jaké je tajemství jejího mladistvého vzhledu? Zapomeňte na plastické úpravy, ty totiž rázně odmítá. Sází však na kvalitní kosmetiku obsahující kyselinu hyaluronovou a za tyto produkty často utrácí nemalé peníze. Její investice se však vyplácí.

  • Alanis Morissette (1. června)

    Autor: profimedia.cz

    Kulatiny oslaví také zpěvačka Alanis Morissette, která se do povědomí zapsala hlavně díky songu Ironic. Známá je také pro svůj vztah s hollywoodským krasavcem Ryanem Reynoldsem. Zpěvačka se s hercem potkala na narozeninové oslavě Drew Barrymore v roce 2002 a zasnoubili se dva roky poté. V roce 2007 zasnoubení zrušili a rozešli se.

  • Joaquin Phoenix (28. října)

    Autor: profimedia.cz

    Padesátku oslaví také oscarový herec Joaquin Phoenix. Herec si zahrál v roli Jokera ve stejnojmenném filmu, hrál Commoda v Gladiátorovi, zpěváka Johnnyho Cashe ve filmu Walk the Line, a dokonce i Ježíše ve snímku Máří Magdalena. Právem patří mezi nejtalentovanější herce Hollywoodu.

  • Leonardo DiCaprio (11. listopadu)

    Autor: profimedia.cz

    Taky se vám nechce věřit, že jeden z nejcharismatičtějších herců Hollywoodu oslaví padesátku? Leonardo DiCaprio rozhodně patří mezi herce, kteří zrají jako víno a kterým vrásky přidávají na sex-appealu. Jeho sláva se naplno rozjela po velkofilmu Titanic z roku 1997, ve kterém si střihl nezapomenutelnou roli Jacka Dawsona. Od té doby po něm šílejí fanynky prakticky po celém světě. On sám vystřídal mnoho žen, ale stále nenarazil na tu pravou. Kdo ví, možná s úderem padesátky potká tu osudovou.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.