Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nosí make-up a nestydí se za to! Kteří slavní muži propadli líčení?

  • Slavní muži, kteří nosí make-up
    5. listopadu 2023 | 06:00

    Make-up už se dávno vymanil ze svého spojení s ženami a čím dál častěji můžeme vidět, že se líčí také muži. Je naprosto běžné, že se například před natáčením nebo před nástupem na červený koberec nechávají slavní pánové přepudrovat. Někteří z nich však make-up nosí i ve volném čase. 

  • Johnny Depp

    Autor: Reuters

    Černé linky si herec oblíbil při natáčení Pirátů z Karibiku. Pro legendární postavu Jacka Sparrowa, kterou Johnny Depp ztvárnil, se temné oční linky staly nepostradatelnou součástí image. Stejně to má také Johnny, který se líčení nebrání ani v soukromí. Díky tomu je jeho pohled ještě pronikavější a rozhodně mu linky na charismatu neubírají.

    VIDEO: Johnny Depp vs. Amber Heard...

    Video se připravuje ...
    Seroš X: Depp vs. Heardová • VIDEO: Reflex.cz

  • Cristiano Ronaldo

    Autor: instagram.com/cristiano

    O talentovaném fotbalistovi je známo, že si na vzhledu zakládá. Možná by se dalo říct, že je jím přímo posedlý. Nejenže si v minulosti nechal upravit zuby, údajně podstoupil několik plastických operací a pravidelně chodí na botox. Pyšní se dokonalou pletí, ke které mu dopomáhá také správný odstín make-upu.

  • Jared Leto

    Autor: instagram.com/jaredleto

    Americký herec a zpěvák, frontman kapely 30 Seconds to Mars si zakládá na svém studánkově modrém pohledu a moc dobře ví, jak své oči zvýraznit. Nejenže používá oční linky, ale nebojí se ani očních stínů všech barev. Často ho můžeme vidět v klasických černých kouřovkách, rád má také růžovou, modrou nebo červenou variantu.

  • Adam Lambert

    Autor: instagram.com/adamlambert

    Americký zpěvák nosí make-up od počátku své kariéry. Nejenže líčení patří k jeho image, ale zároveň je pro něj velkým koníčkem. Všechen make-up si dělá sám a sklízí za něj obrovskou chválu. 

  • Bill Kaulitz

    Autor: instagram.com/billkaulitz

    Zpěvák kdysi populární kapely Tokio Hotel by se klidně mohl živit jako make-up artista nebo vlasový stylista. Líčení je pro něj denním chlebem a málokdy se ukazuje bez něj. V jednom rozhovoru se Bill přiznal, že ho kdysi novináři stále bombardovali otázkami, jak a čím se líčí, a tak natočil vlastní tutoriál. 

    Dekorativní kosmetiku pro perfektní make-up najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.