Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavné a zrzavé: Podívejte se na rusovlásky, které dobyly svět

  • Slavné a zrzavé: Podívejte se na rusovlásky, které dobyly svět
    26. listopadu 2023 | 06:00

    Dříve se ženy se zrzavými vlasy urputně bránily ukázat světu svou přirozenou krásu. Většina z nich se přebarvila a svou pravou barvu se snažila utajit. Dnes mají všechny barvy vlasů zelenou, a dokonce i některé blondýnky a brunetky chtějí přelstít přírodu a stát se zrzkou. Podívejte se na slavné ženy, které jsou krásné, chytré, sexy a hlavně zrzavé!

  • Julianne Moore (62)

    Autor: profimedia.cz

    Křehká herečka přiznala, že na základní škole byla pěkný podivín. Měla prý ošklivé brýle a nešel jí vůbec žádný sport. Zato teď ve svých 62 letech je půvabnou dámou s citem pro módu. Poznávacím znamením jsou její ohnivé vlasy, alabastrová pleť a roztomilé pihy. Herečka je zkrátka prototypem nádherné a sebevědomé zrzky s velkým hereckým talentem.

    VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Nicole Kidman (56)

    Autor: profimedia.cz

    O kouzlu ryšavé herečky nikdo nepochybuje. Jasným důkazem jejího sex-appealu bylo manželství s fešákem Tomem Cruisem. Nicole vždy patřila mezi nejpůvabnější herečky Hollywoodu. V posledních letech byla však za svou vizáž několikrát kritizována. Proti stárnutí se totiž snaží bojovat různými invazivními kosmetickými procedurami, a z jejího půvabného obličeje se tak časem stala tvář bez mimiky.

  • Marcia Cross (61)

    Autor: profimedia.cz

    Charismatickou rusovlásku proslavily role v seriálech Melrose Place a Zoufalé manželky. Na svůj věk vypadá fantasticky a svůj pověstný půvab neztratila ani po šedesátce. Herečka nikdy nepřemýšlela o změně barvy vlasů, protože se v rudé cítí nejvíce sama sebou. A dělá rozhodně dobře!

  • Cynthia Nixon (57)

    Autor: profimedia.cz

    Další seriálová kráska, která si jednu dobu zakládala na svých ryšavých vlasech. Představitelka Mirandy ze seriálu Sex ve městě je nejen talentovaná, ale i velmi statečná žena. Před lety totiž porazila rakovinu prsu především díky svému odhodlání a bojovné povaze. Dnes už sice zrzavé vlasy nenosí, ale i tak patřila mezi nejikoničtější zrzky Hollywoodu.

  • Lindsay Lohan (37)

    Autor: profimedia.cz

    Slavná průšvihářka sice barvu svých vlasů měnila jako na běžícím páse, ale její přírodní barvou je zrz, ke které se vždycky vrátila. Jestli její život kdysi lemoval skandál za skandálem, dnes je z ní zodpovědná matka, která bujarý život vyměnila za rodinnou pohodu. 

     
  • Lily Cole (35)

    Autor: profimedia.cz

    Můžeme říct, že americká herečka a modelka založila svou kariéru na svých zrzavých vlasech. Objevila se několikrát na titulní stránce Vogue a pracovala na kampaních pro značky Chanel, Hermés, Moschino nebo Longchamp. Má v sobě určitou dávku kontroverznosti, která v kombinaci s její výraznou barvou vlasů působí divoce a originálně. A to nás baví!

Autor: Anz, Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.