Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pomsta není sladká: Takhle se celebrity vypořádaly s rozchodem

  • Jak se mstí celebrity
    2. listopadu 2023 | 06:00

    Co dokáže takový zhrzený partner? To můžete vidět v novém dokumentu Moje nová tvář. Jde o osobní zpověď Martiny, kterou její bývalý partner polil kyselinou, čímž jí znetvořil tvář. Pomsta po rozchodu se nevyhýbá ale ani celebritám. I když třeba nejde o žádný brutální útok, ale jen o zoufalý akt nebo praní špinavého prádla na veřejnosti.

  • Amber Heard

    Během ostře sledovaného soudního sporu Amber Heard a Johnnyho Deppa se ukázalo, že to během jejich manželství byla u nich doma pěkná itálie. Všechno to začalo „nevinným“ nařčením z domácího násilí, čímž chtěla herečka svému exmanželovi zřejmě trochu zavařit. Jenže Johnny se začal bránit přes soud a nakonec prohlásil, že to on se stal obětí. Nekonečné soudní tahanice vyhrál a Amber to stálo nejen pořádný balík peněz, ale i samotnou pověst. Ať už je pravda jakákoliv, tahle pomsta se jí rozhodně nevyplatila.

    VIDEO: Seroš X: Depp vs. Heardová...

    Video se připravuje ...
    Seroš X: Depp vs. Heardová • VIDEO: Reflex.cz

     

  • Angelina Jolie

    Jen co si svět oddychl od tahanic mezi Amber Heard a Johnnym Deppem, tak odstartoval spor jiného slavného páru. Tentokrát hnal k soudu Brad Pitt svou exmanželku Angelinu Jolie, s kterou měl ve společném vlastnictví vinici ve Francii. Měl problém s tím, že prodala svůj díl bez jeho vědomí. Po půlroce podala žalobu pro změnu Angelina a obvinila herce z násilí na ní a na dětech, kvůli čemuž ho údajně opustila. Tvrzení hollywoodský idol popřel a jen přiznal, že měl v té době problémy s alkoholem. Jejich rozchod byl zřejmě bouřlivější, než se na první pohled zdálo.

  • Tomáš Řepka

    Pořádnou podpásovku uštědřil bývalý fotbalista Tomáš Řepka své ex Vlaďce Erbové. Že byl na hřišti výbušný, bylo o něm známo a jednoho takového zkratu se dopustil i ve chvíli, kdy bývalé ženě založil porno inzerát. Chtěl se jí tak pomstít hlavně kvůli tomu, že se nedokázali dohodnout na péči o syna. Jenže nedomyslel následky. Za svůj čin a zpronevěry šel nakonec do vězení, kde si odseděl necelý rok. K zoufalému činu ho prý měla navádět jeho nová partnerka Kateřina Kristelová, té se to ale dokázat nepodařilo.

  • Justin Timberlake

    S Britney Spears tvořil zpěvák naoko dokonalý pár. Pak se ale ukázalo, že mu byla popová zpěvačka nevěrná, a on vztah ukončil. Ze smutku se vyzpíval v písni Cry Me a River, což by nebylo ještě nic tak špatného, kdyby ovšem v klipu nefigurovala blondýnka nápadně podobná jeho bývalce, která z toho vyšla pro veřejnost jako pěkná mrcha. Justin se potom za videoklip omluvil.

  • Agáta Hanychová

    Soukromý život známé rebelky Agáty Hanychové je opravdu pestrý. Její vztahy bývají opravdu vášnivé, stejně jako jejich konce. Ani se nevzpamatovala z rozchodu s Jaromírem Soukupem, s kterým se nemůže dohodnout na péči o dceru Rozárku, a už našla útěchu v náruči bývalého partnera a otce prvního syna Miroslava Dopity. Přitom to není zase tak dlouho, kdy si procházela rozvodem s Jakubem Prachařem a podle všeho to nenesla vůbec dobře, podle některých indicií se mu dokonce mstila. Nejprve na Instagramu začala ukazovat fotky jejich dcery Mii, přestože s tím herec zásadně nesouhlasil. Pomsta ale moc nevyšla. Zatímco ona si po rozvodu prošla už několika rozchody, Prachař našel štěstí u mladší kolegyně Sary Sandevy.

  • Shakira

    Populární zpěvačku rozchod s partnerem Gerardem Piquém, s kterým má dva syny, velmi zasáhl. O to bolestnější pro ni byl pak fakt, že je šťastný po boku jiné ženy. Nejprve se s bývalým vypořádala v singlu Out of Your League, pak naštvala tchyni, když si na balkon naproti jejímu domu postavila figurínu čarodějnice, a nedávno fanoušky znepokojila videem, v kterém vytírá podlahu a zpívá o tom, že možná zabije svého ex a jeho přítelkyni. Jak to myslela, je otázkou.

  • Rihanna

    Zpěvačka momentálně prožívá nejšťastnější chvíle. Nedávno totiž porodila druhé dítě, které má s rapperem Rakimem Mayersem. Ne vždy se ale vznášela na růžovém obláčku. Když chodila s rapperem Chrisem Brownem, tak zažívala psychický teror i fyzické násilí. Až když ji zmlátil do bezvědomí, tak se konečně odhodlala od něj definitivně odejít. Muzikant ale nepřenesl přes srdce, že se k němu zpěvačka odmítá vrátit, a tak prý zveřejnil její nahé snímky. Rihanna svému prohnanému ex pak vrátila úder v singlu Silly Boy.

Autor: Štěpánka Bínová
Klíčová slova:  celebrity, rozchod, pomsta, vip
Diskuse ke článku
.