Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lakomci, nebo mají pouze dobré úmysly? Tyto celebrity svým dětem nenechají ani halíř

  • Lakomci, nebo mají pouze dobré úmysly? Tyto celebrity svým dětem nenechají ani halíř
    22. listopadu 2023 | 06:00

    Říkáte si, že děti slavných osobností mají vždy na růžích ustláno? Ve většině případů to tak nejspíš je, najdou se však také výjimky. Které celebrity rozhodně nemají v úmyslu svým dětem přenechat vydřené peníze?

  • Daniel Craig

    Autor: profimedia.cz

    Herec, který ztvárnil nejslavnějšího agenta 007, je sice velmi bohatý člověk, svým dvěma dcerám ale nemíní přenechat ani cent. Daniel Craig pochází z chudé rodiny. Jeho otec byl námořník a matka vyučovala umění, takže peněz neměli nazbyt. Díky tomu se tak herec naučil vydělat peníze sám a svou kariérní cestu si tvrdě vydřel. Navíc zastává názor, že člověk by měl během života utratit všechny své peníze. Jeho dcery, pětiletá Grace a jednatřicetiletá Ella, tak nejspíš z jeho dědictví nic neuvidí. Starší Ella si už svou cestu ale vyšlapává pomalu sama. Objevila se na obálce francouzského módního časopisu L'Officiel, zahrála si s divadelním souborem Shakespeare & Company v několika hrách a objevila se také ve filmu.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Simon Cowell

    Autor: profimedia.cz

    Hudební magnát, který produkoval pořady jako The X Factor, American Idol nebo America's Got Talent, také neplánuje zanechat dědictví svým dětem. To nejlepší, co může člověk svým dětem dát, je podle něj vlastní čas a možnost naučit je to, co člověk sám umí. Simon Cowell uvedl, že by své peníze raději věnoval charitativním organizacím, které pomáhají dětem a psům.

  • Laurene Powell Jobs

    Autor: profimedia.cz

    Vdova po zakladateli Applu Steveovi Jobsovi Laurene pokračuje v odkazu svého manžela. Žena neplánuje zanechat dědictví svým dětem, jak si přál její zesnulý manžel. Místo toho je jejím cílem „efektivně rozmístit zdroje“. Podnikatelka investuje miliony do firem, které mohou změnit svět. Například v roce 2015 spustila program, který pomáhá studentům s nízkými příjmy platit vysokou školu. Zároveň plánuje veškerý majetek postupně věnovat na charitu.

  • Gordon Ramsay

    Autor: profimedia.cz

    Jeden z nejslavnějších kuchařů se nedávno dočkal šestého potomka. Člověk by tak čekal, že jednou svým dětem finančně pomůže. Opak je ale pravdou, jeho děti prý s dědictvím nemají vůbec počítat a vypadá to, že jsou s tím naprosto smířené a jdou svou vlastní cestou. Nejstarší dcera Megan vystudovala psychologii, třiadvacetiletý Jack vstoupil do služeb britského námořnictva a jednadvacetiletou Matildu inspiroval sám Gordon. Na televizním kanálu CBBC uváděla svou vlastní kuchařskou show a je hvězdou sociálních sítí.

  • Sting

    Autor: profimedia.cz

    Kariéra britského zpěváka byla velmi úspěšná a díky ní si vydělal opravdu snové peníze. Ani jeho šest dětí ale nemůže s pomocí příliš počítat a budou muset pracovat jako obyčejní smrtelníci. Sting chce totiž většinu svých milionů věnovat charitě. „Rozhodně jim nechci nechat svěřenecký fond. Musí pracovat. Všechny moje děti to vědí a zřídka mě žádají o cokoli, což oceňuji, vážím si toho,“ uvedl. Jeho děti jsou s otcovým pravidlem naprosto v pohodě a snaží se ve světě prosadit samy. 

     

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.