Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tady se geny nezapřou: 14 slavných dětí, které jako by z oka vypadly svým rodičům

6. října 2023 | 06:00

Říká se, že jablko nepadne daleko od stromu. V případech těchto slavných dětí to rozhodně platí. Nejenže jsou svým rodičům tolik podobné, ale navíc často oplývají stejným nadáním a talentem. Podívejte se na čtrnáct dětí, které jako by z oka vypadly svým slavným rodičům.

Krásná po mamince, jiskra v oku po tatínkovi. Je běžné, že se děti podobají svým rodičům. Většinou si podobu berou jednoho z nich. V případě těchto slavných dětí je to ale trochu jinak – to nejlepší si vzaly z obou rodičů. Při pohledu na potomky těchto celebrit máte hned jasno. Tady se geny opravdu nezapřou, tyto děti jsou totiž jejich věrnými kopiemi.

VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes.

Video se připravuje ...
Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

Stejný úsměv, stejné oči, tvar obličeje. Podobu svých rodičů rozhodně nezapře například Shiloh Jolie-Pitt, která je prvním biologickým dítětem slavného páru. To nejlepší z obou rodičů si vzala také herečka Zoë Kravitz, která vyhrála genetický jackpot a díky svým rodičům má nezaměnitelnou tvář. Dokonalou kopií svých rodičů je také Ava Phillippe, dcera Reese Witherspoon a Ryana Phillippe. Nahlédněte do fotogalerie a přesvědčte se sami.

Autor: Aneta Valešová