Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Příbuzní mezi slavnými: Napadlo by vás, že jsou tyto celebrity jedna rodina?

  • Příbuzní mezi slavnými: Věděli jste, že jsou jedna rodina?
    21. října 2023 | 06:00

    Při pohledu na tyto známé tváře by vás ani ve snu nenapadlo, že jsou jedna rodina, i když třeba hodně vzdálená. Které celebrity pojí příbuzenský vztah? Budete hodně překvapeni!

  • Nicole Richie a Cameron Diaz

    Autor: profimedia.cz

    Tyhle dvě krásky jsou dobré kamarádky, a navíc mají stejný vkus na muže. Jsou totiž manželkami dvojčat Benjiho a Joela Maddena, hudebníků z kapely Good Charlotte. Právě Nicole seznámila svého švagra s půvabnou Cameron. O sedm let starší herečka měla za sebou už mnoho vztahů, ale teprve frontmanovi známé kapely kývla na žádost o ruku. V roce 2015 pak proběhla svatba a největší radost z ní měla právě Nicole. Díky tomu totiž získala skvělou kamarádku a švagrovou v jednom. 

    VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

    Video se připravuje ...
    Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

  • Emily Blunt a Stanley Tucci

    Autor: profimedia.cz

    Příbuzenský vztah mezi sympatickou herečkou, kterou můžete znát z trháků Ďábel nosí Pradu, Dívka ve vlaku nebo Oppenheimer, a jejím hereckým kolegou vznikl také díky svatbě. I oni se totiž stali švagrem a švagrovou. Stanley Tucci si v roce 2012 vzal literární agentku Felicity Blunt. Ta je jednou ze tří sourozenců Emily. Herec později uvedl, že měl ze svatby trochu obavy, protože Felicity je o jednadvacet let mladší. Jejich láska však trvá a pár letos oslavil 11. výročí svatby.

  • Princezna Kate a Elle Fanning

    Autor: profimedia.cz

    Americkou herečku můžete znát ze snímků Babel nebo Zloba: Královna černé magie. Nejenže je výborná herečka, ale navíc je spjata s britskou královskou rodinou. Je totiž vzdálenou sestřenicí princezny Kate. Obě mají v rodokmenu jméno anglického krále Edwarda III., který vládl mezi lety 1327 a 1377. Ella Fenning by měla být jeho 22. pravnučkou. 

  • Justin Bieber a Ryan Gosling

    Autor: profimedia.cz

    Také tyto dva hezounky pojí příbuzenský vztah. Justin a Ryan jsou podle jejich zjištění bratranci z jedenáctého kolene. Kromě toho mají ještě jednu slavnou sestřenici, tentokrát z dvanáctého kolene, a tou je konkrétně rockerka Avril Lavigne. 

  • Ralph Fiennes a král Karel III.

    Autor: profimedia.cz

    Člověk by nevěřil, kolik celebrit může být spjato s královskou rodinou. Také představitel nezapomenutelného Lorda Voldemorta herec Ralph Fiennes má k britské monarchii blízko. Herec a král Karel III. jsou bratranci z osmého kolene. Kromě toho je herec také vzdáleným příbuzným britského krále Jakuba II. Stuarta, který vládl v letech 1685–1688.

  • Matt Damon a Ben Affleck

    Autor: profimedia.cz

    Nejenže jsou tito dva sympaťáci hereckými kolegy, ale navíc i opravdu blízkými přáteli. Dokonce jsou vzdálenými bratranci. Matt Damon v jednom rozhovoru uvedl, že ho toto zjištění vlastně vůbec nepřekvapilo, protože měl vždycky pocit, že jsou s Benem spřízněni, a vnímal ho jako svého příbuzného. Jejich společným předkem – desetinásobným pradědečkem – byl William Knowlton z anglického Ipswiche. Byl to zedník, který zemřel v roce 1655.

  • Hillary Clinton a Angelina Jolie

    Autor: profimedia.cz

    Příbuzenský vztah pojí také sexy herečku Angelinu Jolie a bývalou první dámu Hillary Clinton. Údajně jsou sestřenicemi z devátého kolene a v jejich rodokmenu najdeme spojitost s jistým Jeanem Cussonem z obce Saint-Sulpice v Québeku, který umřel v roce 1718.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.