Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slavné dvojice, na které se zapomnělo: Vzpomínáte si, že tvořily pár?

7. listopadu 2023 | 06:00

Občas se zapomíná na skutečnost, že celebrity jsou lidé z masa a kostí stejně jako my, mají své radosti a trápení, vzestupy i pády. Rozdíl je akorát v tom, že jejich životy jsou neustále propírány v médiích, a tak o nich víme i sebemenší detaily. A jejich vztahy nejsou výjimkou. Připomeňte si několik slavných párů, na které jsme za ty roky úplně zapomněli. Pamatujete si, že tyto dvojice tvořily pár?

Někdo má takové štěstí, že na svého životního partnera narazí na první dobrou, někdo jich zase musí vystřídat několik, než se usadí. V tak nevyzpytatelném a nestálém světě, jakým hollywoodský showbyznys bezesporu je, je navíc opravdu těžké najít někoho, s kým vám to vydrží. Proto je pro některé celebrity naprosto běžné, že se neustále s někým dávají dohromady a zase se rozcházejí. Některé jejich vztahy navíc trvají opravdu krátkou chvíli nebo proběhly už tak dávno, že jsme na ně úplně zapomněli.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět:

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Mezi takové patří například vztah Bradleyho Coopera a Renée Zellweger. Dali se dohromady při natáčení filmu Případ číslo 39 a jejich vztah trval dva roky. Dodnes se přesně neví, proč se pár rozešel. Své soukromí si oba bedlivě střežili a na veřejnosti se příliš často neukazovali. Přestože jim romantický vztah nevyšel, zůstali blízkými přáteli.

Několika vztahy prošel hollywoodský krasavec Ryan Reynolds. Než našel svou pravou lásku Blake Lively, se kterou má čtyři děti, randil například se zpěvačkou Alanis Morissette, se kterou se dokonce zasnoubil. Brzy poté se však rozešli. Krátce nato začal chodit s hereckou kolegyní Scarlett Johansson. V květnu 2008 oznámili zasnoubení a už v září se vzali. Jejich manželství však nevydrželo dlouho a v roce 2011 proběhl rozvod. 

Pamatujete si, kdo byla první manželka charismatického herce Seana Penna? Madonna! V roce 1985 začínala její úspěšná kariéra, Sean byl jedním z nadějných hollywoodských herců. Potkali se při natáčení klipu k písničce Material Girl. Oba se do sebe bláznivě zamilovali, chvilku spolu randili a brzy si to nakráčeli k oltáři. Jejich vztah, který byl plný vášně, ale i násilí, trval čtyři roky. Dvojice se neustále rozcházela a zase dávala dohromady, až se v roce 1989, po mnoha eskapádách, už opravdu rozešla.

Sean Penn se později oženil s Robin Wright, se kterou má dvě děti. I tady se však manželé neustále rozcházeli a scházeli a v roce 2010 po třetí žádosti o rozvod svůj vztah po čtrnácti letech opravdu ukončili. Herec byl pak ještě zasnoubený s herečkou Charlize Theron, ale nakonec šli od sebe. V roce 2021 se oženil s o jednatřicet let mladší herečkou Leilou George, jejich manželství však vydrželo pouhý rok. 

Na další zapomenuté slavné dvojice, které tvořily pár, se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová