Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na plastiku chodí i slavní muži! Kdo si nechal upravit nos a kdo miluje botox?

  • Na plastiku chodí i slavní muži! Kdo si nechal upravit nos a kdo miluje botox?
    11. listopadu 2023 | 06:00

    Tam, kde příroda šetřila, musí zasáhnout plastický chirurg. V Hollywoodu jsou navíc tyto zákroky naprostou samozřejmostí. Tentokrát však vynecháme známé krásky a zaměříme se na muže. Kteří slavní pánové si nechali něco vylepšit?

  • Simon Cowell (64)

    Autor: profimedia.cz

    Za dvacet let působení v talentových soutěžích si Simon Cowell vybudoval image nejpřísnějšího porotce. Emoce dával najevo jen zřídka, a to nejen proto, že si chtěl zachovat svou tvář kata, ale také proto, že to přeháněl s botoxem a dalšími výplněmi. V roce 2008 dokonce podstoupil celkový facelift obličeje. Vše se změnilo v okamžiku, kdy viděl svou fotku v novinách a vůbec se nepoznával. Rozhodl se proto s výplněmi přestat a všechny si nechal odstranit. 

    VIDEO: Chcete „ji” mít jako z katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu.

    Video se připravuje ...
    Chcete „ji” mít jako katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Tom Cruise (61)

    Autor: profimedia.cz

    Akční hrdina je i po šedesátce stále ve skvělé formě a na svém vzhledu si opravdu zakládá. A je pro něj schopný udělat cokoliv. Kromě plastiky nosu pravidelně chodí na botox. Výplně tak můžeme najít mezi obočím, na čele i kolem očí a nezapomíná ani na vrásky kolem rtů, po stranách nosu a na tvářích. 

  • Ryan Gosling (42)

    Autor: profimedia.cz

    Svůj nos si na začátku kariéry nechal upravit také jeden z největších fešáků Hollywoodu Ryan Gosling. Ani před plastikou neměl nijak velký a výrazný nos, přesto se rozhodl nechat si ho vytvarovat a zjemnit. Plastiku sice nikdy nepotvrdil, fotografie ho ale prozradily. 

  • Patrick Dempsey (57)

    Autor: profimedia.cz

    Rhinoplastiku podstoupil také charismatický herec Patrick Dempsey. Ten se však pro tuto úpravu rozhodl, protože v mládí utrpěl úraz při hokeji a vychýlil si nosní přepážku. Měl potíže s dýcháním, a proto si nechal nos upravit. Jako jeden z mála o zákroku vždy otevřeně mluvil a nestyděl se za něj.

  • Mickey Rourke (71)

    Autor: profimedia.cz

    Hollywoodský herec, scenárista a bývalý profesionální boxer si kdysi dávno při boxu dvakrát zlomil nos a nalomil lícní kost. Musel si proto nechat obličej upravit a nakonec plastikám podlehl úplně. Má za sebou facelift, botox rtů i plastiku nosu. Dnes je jeho obličej naprosto k nepoznání a jeho vizáž spíše nahání hrůzu.

  • Sylvester Stallone (77)

    Autor: profimedia.cz

    Na výrazu akčního hrdiny se podepsala vada, kterou měl od narození. Při porodu mu lékaři na svět dopomohli kleštěmi, a nenávratně mu tak poškodili nervy na obličeji. Vadu si proto nechal liftingem odstranit a během let v dalších úpravách pokračoval.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.