Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Tento týden v Ulici: Magdina proměna, Karlina nevěra a nečekaný návrat Báry

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
21. března 2022 | 10:41

Magda se vůbec nezapojovala do příprav na svatbu, a najednou dojde ke změně, která začne Mirkovi vrtat hlavou. Gábině se potvrdí strašlivá diagnóza a bude se s tím muset nějak poprat. Karla se dostane ještě do většího průšvihu a zcela nečekaný návrat Báry přinese také šokující odhalení.

Vysněnou svatbu si představuje každý pár jinak. Některý láká tradiční veselka s rodinou a přáteli, jiný touží po něčem výjimečném, aby na svůj velký den nikdy nezapomněl. Ale čemu dát přednost, když se snoubenci tak úplně neshodnou? Mirek plánuje menší svatbu někde v přírodě, na hezkém místě, s rodiči a nejbližšími přáteli. Zatímco on tím doslova žije, Magda se tomuto tématu spíše vyhýbá, popř. Mirkovi vše odsouhlasí. Teď se to ale změní. Zničehonic přijde s návrhem, který Mirka dost překvapí – stejně jako Magdina celková proměna. A tak není divu, že mu to celé začne být docela podezřelé.

Gábina toho má v poslední době naloženo vrchovatě. Najednou stojí před rozhodnutím, které je pro každou mladou ženu hodně těžké, zvláště pokud si přeje mít děti. Gábina se snaží se vším se poprat sama, i když má kolem sebe lidi, kteří jí chtějí být oporou a dělají vše pro to, aby jí alespoň trochu ulevili a přivedli ji na jiné myšlenky. Jenže ne každému se to podaří. Gábina totiž nechce nikoho zatěžovat svými problémy, a tak lidi, které má ráda, začne od sebe spíše odhánět.

Téměř každý, kdo má domácího mazlíčka, by se kvůli němu rozkrájel. Je to člen rodiny, o něhož se strachuje stejně jako o kohokoliv jiného blízkého, pokud se mu něco stane. Není proto divu, že Dan má nervy na pochodu od chvíle, kdy jeho milovaná kočka Angie zmizela. Spolu se Sárou po ní všemožně pátrá, ale zatím bez úspěchu. Teď Dan konečně dostane zprávu, že Angie je na světě. Místo radosti mu to ale způsobí ještě větší trauma, protože zpráva je od vyděrače, který si řekne o docela velký balík peněz. Pokud by Dan jeho podmínky nesplnil, hrozí, že Angie už nikdy neuvidí.

Bára odletěla do Bruselu na stáž do renomovaného magazínu před necelým rokem. Původně měla být v zahraničí půl roku, později si tam studijní pobyt ještě prodloužila. Nyní je nečekaně zpět. To samozřejmě vyvolá spoustu otazníků u jejích blízkých, zvláště když kolem svého příletu do Čech docela mlží, a navíc i odkládá setkání s rodinou. Když ke shledání s rodiči a sourozenci konečně dojde, Bára má po boku jako svou velkou oporu Frantu, jehož se její překvapivý krok taky hodně týká.

Zamilovanost občas způsobí, že člověk začne ztrácet soudnost, jen aby toho druhého spatřil. Někdy se však může jednat i o souhru náhod, díky které dojde k toužebně očekávanému setkání. Otázkou je, jak na takové shledání zareaguje protějšek, který na to není ani trochu připraven. Karla se od jisté doby vyhýbá Jakubovi, jak jen může. Ten si k ní ale cestu stejně najde. Když se mu to nepodaří přes společnou práci, šikovně to zaonačí přes Věrku, jíž i nadále dává lekce tvůrčího psaní. A právě ta pozve Jakuba ke Karle domů, aniž by tušila, co se stalo jen pár dnů před tím a co svým pozváním způsobí.