Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Tajemství Gábiny s Hermanem. Čím šokuje Dan a kdo unesl Lumíra?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
17. ledna 2022 | 12:46

Magda a Prokop si budou připadat jako dva neposlušní žáci a ne jako učitelé, když je zpraží naštvaná Landová. Tahle aféra ještě nemá konec! Anče a Bedřichovi spadne brada z Danova nejnovějšího plánu a Luďkova zoufalá žárlivost propukne.

Landová přes víkend bohužel nevychladne. Spíš to v ní vře ještě víc. Magdu s Prokopem si hned ráno docela drsně podá kvůli tomu, co se dozvěděla v pátek od Žofčiny mámy. Co na tom, že její informace jsou zkreslené a jen zbytečně víří vodu? Landová tentokrát vidí rudě a podle toho vypadají i následky. Dan se problému s romantikou ve vztahu postaví čelem, i když jako obvykle tápe a moc si neví rady. Nakonec to vyřeší po svém, aby Sára už nikdy neměla pochybnosti, že ji opravdu miluje a záleží mu na ní. Aby vše klaplo podle jeho představ, potřebuje k tomu i Anču a Bedřicha. A těm spadne brada až na zem, když se dozvědí, co Dan chystá.

Gábina je stále v jednom kole. Hledá prostor pro dílnu, ve které by co nejdříve zahájila výrobu modelů na přehlídku pro prestižní německou návrhářku, se kterou začala spolupracovat. Do toho řeší rodiče, protože máma si z ní chce udělat spojenkyni proti tátovi, aby dosáhla svého. Gábina se do jejich záležitostí ale nechce míchat, takže raději vyklidí prostor. Díky tomu se náhodou setká s Jirkou Hermanem, s ním nakonec stráví báječný večer – úplně jiný, než jaký měla původně v plánu, večer, který se nečekaně protáhne.

Lumír a Tonda Hložánek si navzájem přizvukují, jak to mají nyní náročné a jak je třeba občas upustit páru. Ono občas je u nich bohužel denně, což vadí jejich blízkým čím dál víc. Ke všemu ti dva zase neodhadnou, kdy mají dost, takže si znovu zadělají na pořádný průšvih. Tentokrát však dostanou takovou lekci, že kocovina a naprostá dezorientace budou to nejmenší, co je bude trápit, když se po chlapské spanilé jízdě proberou.

Evžen je pro Luďka trnem v oku už pěkně dlouho. Luděk se ho snaží dostat z Blančina dosahu, jak to jen jde, ovšem dnes mu to nevyjde. Když ty dva přistihne, jak se baví u kávy, okamžitě uvidí rudě. Byť se bude hodně ovládat, atmosféra by se dala rázem krájet, jak zhoustne. Luděk si totiž bude chtít dokázat, že Blanka patří jemu, že on je její partner.