Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Tři žádosti o ruku, nevěra a policejní zásah

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
14. února 2022 | 10:55

Valentýnský týden se rozhodně ponese na vlně žádostí o ruku, se kterými se roztrhne pytel. Dokonce tři dámy se dočkají prstýnku, ale budou z toho nadšené? Alice si dodá odvahy a vybalí na Bedřicha něco, z čeho bude v totálním šoku!

Alice a Bedřich jsou spolu přes dva roky. Za tu dobu již mají leccos za sebou. Dokonce se i rozešli, ale pak se k sobě zase vrátili, protože si jsou jistí, že v tom druhém našli toho pravého. Nyní jejich vztah prověří pro Bedřicha naprosto nečekaný obrat v Alicině postoji ohledně potomka. Alice totiž Bedřicha vždy ujišťovala, že po dítěti opravdu netouží. Teď však dospěje k tomu, že založení rodiny by bylo přirozeným vývojem jejich vztahu. Jak na to Bedřich zareaguje?

Na Gábinu je toho v poslední době nějak moc. V práci se pomalu nezastaví, protože termíny přehlídky se neúprosně blíží a nároky Sabine, s níž Gábina na nové jarní kolekci spolupracuje, jsou stále větší. K tomu Gábina řeší nejen vlastní vztah s Jirkou Hermanem, ale také vztah rodičů, kteří ji nepřestávají překvapovat svými rozhodnutími a činy. A právě mámino chování i náhodné setkání s Jirkou způsobí, že Gábina vystoupí z ulity mlčenlivosti a Jirkovi na rovinu přizná, v jaké se ocitla situaci.

Po zkušenostech s Bárou, kterou před pár lety znásilnil její šéf, jsou Klímovi velmi obezřetní, co se vztahů jejich mladší dcery Anežky týče. Když zjistí, že Anežka doopravdy chodí s Čendou, přirozeně začnou bít na poplach, protože už vidí černé scénáře, jak by to mohlo dopadnout. Pak už stačí málo, třeba jen společná práce Anežky a Čendy na školním projektu u nich doma, aby okamžitě zmobilizovali své síly a pokusili se zabránit všemu, co k zamilovanosti nesmělých náctiletých patří.

Blanka si připadá jak ve zlém snu. Je naprosto paralyzovaná tím, co se stalo před pár dny. Má pocit, že se ocitla v pasti, z níž není úniku. Je potupená, nejistá, raněná, obávající se toho, co ještě přijde. Nyní zjistí, že může být ještě mnohem hůř, že Luděk je schopen opravdu čehokoliv, jen aby ubránil své dobyté území a udržel rodinu pohromadě. Tentokrát to u nich zajde tak daleko, že bude zasahovat policie.

Karla je nyní v jednom kole. Právě absolvuje vyjednavačský kurz, spolupracuje s Jakubem na scénářích ke kriminálnímu seriálu a k tomu se naplno stará o domácnost a rodinu. Teď z tohoto kolotoče díky Jakubovi náhle vystoupí. Souhrou náhod totiž na Jakuba narazí v Coolně krátce poté, co se dozví, že jí dnes kurz odpadl. Jakub toho okamžitě využije a vezme ji do míst, k nimž je váže společná minulost, do míst, kde prožívali své dětství a první lásky... Co pro Jakuba hodně znamená? Proč a před čím by se měla mít Karla na pozoru?