Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prsa ven a zadky taky! Nahé reality show, kde nikdo nic neschová! Troufla byste si?

12. října 2022 | 06:00

Reality show je ten typ televizních formátů, který lidé milují a vyhledávají. Proto také jejich tvůrci neustále zkouší nacházet nové úhly pohledu a pro účastníky připravují nejrozmanitější výzvy. V některých z nich si možná dovedete představit soutěžit sebe sama, ale co když byste musela odhodit veškeré oblečení a objevit se před celým světem zcela nahá?

Několik takových nahých reality show existuje a každá je maličko jiná a zaměřená na něco jiného. V každém případě je nutno podotknout, že nahota mezi lidmi možná zbavuje přítomné nahé jistých okovů, a když není co skrývat, bývají lidé upřímnější. Ovšem dovedete si představit, že běháte po divočině úplně nahá, a ještě při tom musíte bojovat o přežití? Na pustém ostrově je to možná na druhou stranu mnohem přijatelnější než v kanceláři při práci. Pojďte se se mnou podívat, jaké nahé parády jsem našla a o co v nich vlastně jde.

Video se připravuje ...
Podivná sex reality show • VIDEO: the kloons

Nazí a vystrašení

Naked and Affraid je reality show, při které se ocitnete na opuštěném ostrově nahá a potkáváte tam nahého muže, se kterým musíte strávit následujících jednadvacet dní a přežít. Máte pouze plátěnou tašku přes rameno, ve které jste si mohla přinést jednu potřebnou věc. Budete si muset vlastníma rukama postavit příbytek a ulovit nebo najít potravu. Tento pořad se vysílá dodnes na Discovery Channelu a objevila se i jeho XL verze, v níž páry musí přežít čtyřicet dní.

Nahá kancelář

The Naked Office je nápadem Britů. Tato reality show, která se vysílala na Channel 4 v roce 2009, je dítětem obchodního guru Davida Taylora, který chtěl ve firmách zvýšit morálku tím, že zavedl „nahé pátky“. Pořad si nezískal příliš mnoho fanoušků, oblíbili si ho pouze milovníci bizáru a trapnosti.

Nahá seznamka

Dating Naked byla z USA, vysílala se na programu VH1 a měla tři opakování. Je to v podstatě něco podobného jako Love Island, jen totálně bez oblečení. Takže pokud vám trvá, než se před svým novým objevem svléknete do naha, tady se to stane ještě předtím, než se vůbec seznámíte. Spouští to zřejmě nové pocity a situace. Dokonce se vysílala i speciální epizoda, kde se pár, jenž se během soutěže seznámil, bral, a to jak jinak než zcela bez oblečení! To se docela ušetří na svatebních výdajích.

Nazí v ráji

Nebo také Adam hledá Evu, to je další nahá seznamka, kterou vymysleli pro změnu Nizozemci, ale stejně tak jako u předchozích show se spin offs – neboli jiné jazykové verze – natáčely v různých zemích s různou úspěšností u publika. Dva soutěžící jdou na rande nazí. Aby toho dramatu nebylo málo, v polovině epizody je představena třetí osoba, která vším otřese. Na rozdíl od amerického Nahého rande tento pořad je vysílán bez cenzury.

Nahý ostrov

Naked Island je britským výmyslem, který má pomáhat ke zvýšení body positivity. Všichni účastníci této reality show mají problém s tím, jak vypadá jejich tělo, a mají nějaké komplexy. Během vysílání se jich mají zbavit, a jestli se jim to povede, to ví jen ten, kdo to viděl až do konce. Myslím, že milovat své tělo a být s ním v pohodě je důležité v mnoha ohledech, takže se mi tento koncept docela zamlouvá.

Nahá přitažlivost

Naked Attraction je opět z britské dílny. Tento značně bizarní počin možná znáte, protože ho vysílala televize Óčko. Jde tu zase o lásku, rande a preference v určitých vlastnostech a povahových nebo fyzických rysech. Je tu muž nebo žena, kteří stojí před šesti barevnými boxy, ve kterých stojí absolutně nazí muži nebo ženy. Pomalu se od kotníků nahoru zvedá deska, jíž jsou dotyční nazí zakrytí, a odhaluje se tak vše a v plné detailní kráse. Z těchto šesti naháčů si musí dotyčná či dotyčný jednoho vybrat a jít s ním na rande. Předtím se samozřejmě, aby to bylo fér, také svlékne donaha.

Nahé nakupování

Americká show TLC Buying Naked je o realitním agentovi, který pracuje s nudisty, kteří se snaží najít domov v komunitách, kde není zcela potřeba oblečení. Tedy nudisté hledají domov, který by vyhovoval nejen polohou, ale také vnitřním vybavením. Je to zvláštní pořad, ve kterém ovšem, pokud jste zapálená nudistka, můžete najít spoustu docela praktických rad.

Autor: Gabriela Röhrichová, roh