Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Blančino bažení po alkoholu, kruté pomluvy a nevěra

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
10. ledna 2022 | 13:45

Tento týden bude plný vzrušení. Blanka bude muset bojovat s bažením po skleničce a ocitne se tváří tvář svému démonovi, kdo ví, jestli bude dostatečně silná a nepodlehne. Anežka dostane hroznou lekci v podobě pomluv, se kterými se jen těžko bojuje a Á ja vyrazí do boje proti mladší konkurenci.

Blanka se snaží podržet Vandu, jež je na dně a pořád čeká, až se jí ozve máma. Proto přijme i Vandino pozvání na posezení v hospodě, jenže toho začne záhy litovat. Vanda ji vystaví velmi těžké zkoušce, když si před ní začne dávat jednu skleničku vína za druhou. Netrvá to dlouho a u Blanky se dostaví bažení. Scenárista Jakub Štěpánek, synovec Hermanova nadřízeného, by rád spolupracoval s někým z kriminálky, aby jeho scénáře k detektivnímu seriálu byly co nejvěrohodnější. Los padl na Hermana, jenž se ale snaží této nepovinné povinnosti rychle zbavit a přehodit ji na bývalou parťačku Karlu. Ta to briskně odmítne, ovšem Jakub se po prvním nezdaru nevzdá. Hbitě využije příležitosti, aby šikovně dosáhl svého. Překvapivě získá mnohem víc, než v co původně doufal.

Anežka se od návratu z hor nestačí divit, co se to kolem ní děje. Spolužáci významně zmlknou, když vejde do třídy, holky mají narážky, kterým nerozumí, a vrcholem všeho je potupa, o niž se jí postarají kluci ze školy. Anežku to tak rozlítí, že se s nimi porve přímo před třídou. K bitce se náhodou přichomýtne nejen její brácha, ale bohužel také ředitelka Landová, která vezme celou kauzu do svých rukou a okamžitě ji začne řešit.

Áju natolik znepokojí Máriovo vyprávění o Sáře, že se rozhodne tuhle novou posilu v bistru omrknout a zároveň jí dát jasně najevo, ke komu Mário patří. Moc dobře totiž ví, co mladé holky dovedou, pokud mají na někoho zálusk. Sama má pár takových zářezů na své pažbě. Proto se rozhodne nečekat a začít si hájit své území čistě ženskými zbraněmi i nenápadnými intrikami. Vanda se opravdu snaží, aby si získala nazpět máminu přízeň. Jenže to dělá způsobem, který může napadnout snad jenom ji. Přestože je dospělá a měla by si umět spočítat, co všechno život obnáší, znovu neodhadne situaci. Ve své naivitě si řekne o další peníze, s jejichž pomocí by ráda vyřešila svoji budoucnost.