Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Útoky na Blanku a Magda a Lumír v milostném trojúhelníku

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
21. února 2022 | 11:51

Je cítit, že jaro začíná klepat na dveře, protože v Ulici se to hemží milostnými vyznáními a kdekomu se zapalují lýtka. Není to ovšem všude růžové – tak jako v životě. Co tedy přinese nový týden v Ulici?

Někdy to je jako blesk z čistého nebe. Z člověka najednou vypadne vyznání, ani vlastně neví jak. Stačí jen podlehnout kouzlu okamžiku, kdy je náhle všechno jasné. Podobné momenty zažijí Prokop a Mirek. Oba si naplno uvědomí, co pro ně Magda vlastně znamená, a dají jí to hned najevo. Tím ji ale dostanou do pro ni dost nekomfortních situací, protože se začne dít něco, na co není připravená. Jak zareaguje? Co na sebe prozradí Prokop? A čím Magdu šokuje Mirek? Láska je cítit ve vzduchu, se zamilovanými se začnou dít divy...

Slovo dá slovo, Lumír přijme Kateřinino pozvání a vyrazí s Ingrid do hospody na večeři, aby se ty dvě lépe poznaly. Ani ve snu by ho přitom nenapadlo, že si tím začíná zahrávat s ohněm. Kateřina a Ingrid si totiž okamžitě sednou. Navíc mají i podobný smysl pro humor, takže Lumír bude vzápětí jen zírat, jak to ty dvě rozjedou. Úplně stranou však nezůstane. Ingrid a Kateřina se mu později u něj doma postarají o docela krušné chvilky, které následujícího dne přímo rozbouří Tondovu bujnou fantazii.

Blanku stojí hodně sil, aby normálně fungovala po tom všem, co jí Luděk provedl a co se dozvěděla od Vandy o ní a Evženovi. Jenže Adam na ní vidí, že se s ní něco děje, a chce odpovědi. Tím Blanku nechtěně doslova mučí, neboť ta se snaží držet děti stranou od svého trápení. Aby toho na ni nebylo málo, musí znovu čelit také Luďkovým atakům. Jakubovi se Karla očividně líbí. Snaží se na ni zapůsobit, poznat ji, být s ní co nejvíce. Jejich společná práce na scénářích mu nahrává do karet, ovšem pak jsou chvíle, kdy se setkají naprosto neplánovaně. A jedna z nich ty dva svede dohromady právě dnes. Aniž by to čekali, znovu se potkají. Jakub toho okamžitě využije, aby dal Karle najevo svůj zájem, což neunikne Dominice, jež ihned pozná, kolik uhodilo.

Dan je hodně důvěřivý, Sáře bezmezně věří. Miluje ji, ve snu by ho nenapadlo podvést ji s jinou. Nepochybuje o tom, že Sára to má podobně, ovšem ta není žádný svatoušek. Nedělá jí problém občas si zaflirtovat s jinými, když je k tomu příležitost. Teď se jí to však trochu vymkne z rukou. A je to právě Dan, kdo se ukáže jako její rytíř v plné zbroji, jenž je ochoten se kvůli ní klidně i porvat, aby ji ochránil... Kdo Danovi leze do zelí?