Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Striptýz, zhroucená Jolana, první rande a sex na lyžáku

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Striptýz, zhroucená Jolana, první rande a sex na lyžáku
VIDEO: tv Nova
3. ledna 2022 | 10:57

Je tu nový rok a s ním i nové příběhy Ulice, která se po krátké vánoční pauze vrací na obrazovky TV Nova. A není to návrat ledajaký. Spolu s ní se vrací také Gábina, jež přijede se Šímou z Berlína, aby zde trochu rozvířila stojaté vody u rodičů a hlavně v salonu. Tento týden se naplno rozběhnou také příběhy Liškových, Magdy, Nyklových či Vandy. Většina z nich je okořeněna velkou dávkou humoru, u některých postav se půjde naopak na dřeň, což rozpoutá hodně emotivní chvíle.

Pro osazenstvo salonu má Gábina jednu velkou novinku, díky které se leccos změní. Na oplátku se ona sama dozví pár zajímavostí, jež jí nasadí brouka do hlavy. Lumír a Tonda Hložánek tentokrát vítají nový rok opravdu důkladně, aby byl konečně lepší než ty minulé. A zdá se, že se opravdu blýská na skvělé časy. Pánové se výborně baví, střílí si z lidí ve svém okolí a těší se na výsledky svých kanadských žertíků. Jedním z nich zkusí nachytat také Kateřinu, která jim však nezůstane nic dlužná. Pokud dostali tito pardálové z radnice chuť na striptýz v hospodě, mají ho mít se vší parádou. Ovšem nic není takové, jak se zdá, zvláště když to probíhá v Kateřinině režii a za přítomnosti Ingrid a Pumrové.

Jolana je stále zaslepená mateřskou láskou. Po více než třiceti letech, kdy nebyla s dcerou v kontaktu, si nyní užívá její přítomnosti a nechce vidět znepokojivé signály, které naznačují, že Vanda není vůči ní tak upřímná, jak se tváří. To vnímá hlavně Marie, jež se snaží Jolanu chránit. To se jí však nepodaří. Ve chvíli, kdy je Vanda okolnostmi přitlačena ke zdi a nezbude jí nic jiného než kápnout božskou, zažije Jolana takový šok, že se z něj jen tak nevzpamatuje.

Danovi začíná nový rok hodně nadějně, minimálně co se jeho osobního života týče. Se Sárou vyráží na první rande, což vlastně ani sám nečeká. Pravdou je, že pokud by ho Sára šikovně nenavedla, nesmělý Dan by se asi hned tak nerozhoupal. Ovšem to, co se stane nyní, je jen slabým odvarem toho, co Dana čeká později v případě, že se i u něj potvrdí pravidlo druhého rande.

Magda a Prokop jsou na lyžáku sehranou dvojkou. Pro studenty vymýšlí denně nějaký zajímavý program, aby je ukočírovali a měli pod dohledem. Zaměří se hlavně na třídní pár Svatka a Štefan, který se od sebe nehne a společný pobyt na horské chatě by si rád užil po svém. Zatímco ti dva jsou pod drobnohledem pedagogů, Anežka a Čenda se šikovně vypaří, aniž by si toho zpočátku kdokoliv všiml. Když to Magdě dojde a začne je shánět, provalí se věci, o kterých by kantoři ani spolužáci raději vědět neměli.