Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Kdo se tajně vezme, kdo bude mít sex a čí tajemství má na kahánku?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
31. ledna 2022 | 11:24

Láska je láska a nezabráníte jí! Právě láska nás také mnohdy nutí dělat různé věci, mnoho z nich je tak impulzivních, že se sami divíme – a co teprve naše okolí! Milostných tajemství začíná v Ulici přibývat a něco se musí zákonitě provalit!

Sára a Dan mají v poslední době patent na nejrůznější překvapení a šokující novinky. Také tentokrát vyrazí dech pořádnou peckou každému, kdo je zná. Přestože to zatím tutlají z obavy, co na to řeknou ostatní, zejména jejich nejbližší, bohužel už není zbytí. Ti dva musí chtě nechtě s pravdou ven. A rázem je jasné, že to, co se u nich dosud dělo, je nic proti tomu, co se děje nyní.

Karla stále váhá ohledně návratu do práce na kriminálce. Najednou má pocit, že vše, co uměla, zdárně zapomněla, že je k ničemu, že svým kolegům už nebude nic platná. Neví, jestli zvládne skloubit péči o rodinu s pracovními povinnostmi, zda pozice, kterou jí na policii nyní nabízejí, není nad její síly. Vše u ní rozhodne setkání s Arnoštem, kdy bude muset zapojit veškerý svůj um, aby mu rozmluvila něco, čeho by mohl v budoucnu hodně litovat. Blanku a Evžena to k sobě stále táhne, i když si oba dva lásku k tomu druhému zakazují. Jenže potlačit své city prostě nedokážou, byť se o to hodně snaží. Dnes je vzájemná přitažlivost přemůže, aniž by vlastně věděli jak. Stačí opravdu málo, aby svět kolem nich najednou přestal existovat, aby tu byli jen oni dva se svou láskou a vášní.

Gábina je stále v jednom kole, na Jirku Hermana si ale čas udělá pokaždé, když je to jen trochu možné. Teď se jejich schůzka bohužel nečekaně zvrtne. O ranní pohodě si mohou nechat ti dva jenom zdát, a to nejen kvůli náročným profesím, kdy musí měnit své plány ne z hodiny na hodinu, ale z minuty na minutu... K tomu všemu se přidá jedno neplánované setkání, ze kterého je Gábinina matka doslova na mrtvici.

Dita je Vítkovi vděčná za pomoc ve chvíli, kdy si spolu s rodinou procházela dost náročným obdobím. Právě tahle pomoc ovšem Vítka inspiruje k rozhodnutí, jak dál naložit se svým životem. Najednou mu vše dává smysl, už ví, co by chtěl dělat, aby jeho práce byla i posláním, po čemž vždy toužil. Zatímco Dita je z jeho nápadu nadšená, Vítkova rodina zažije pořádný šok, když jí oznámí, k čemu se rozhodl.