Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Co měl společného Karel Gott s Elvisem nebo s Britney Spears? Svatbu v Las Vegas!

  • Legendární svatby v Las Vegas: Které celebrity se vzaly ve městě hazardu?
    4. listopadu 2023 | 06:00

    Snadné, rychlé a rozhodně nezapomenutelné. Takhle by se daly popsat svatby v Las Vegas. Přestože se nejedná o nejromantičtější místo na zemi, propadlo mu mnoho zamilovaných párů, mezi kterými je i řada známých tváří. Dokonce i Karel Gott!

    Některé sňatky byly kontroverzní a trvaly pouze pár hodin, jiné byly uzavřeny z čisté lásky a trvaly roky. Které slavné hvězdy se rozhodly vzít se ve městě hazardu?

  • Elvis a Priscilla Presley

    Elvis Presley potkal svou budoucí ženu Priscillu, když jí bylo pouhých čtrnáct let. Vzplanula mezi nimi láska a chodili spolu přes sedm let. Před Vánocemi v roce 1966 ji Elvis požádal o ruku a svatba proběhla hned následující rok na prvního máje. Elvis Presley a Priscilla Beaulieau si řekli ano v hotelu Alladin v Las Vegas při krátkém obřadu ve svém apartmá.

    VIDEO: Elvis Presley – od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu?

    Video se připravuje ...
    Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu • VIDEO: Videohub

  • Frank Sinatra a Mia Farrow

    Vzali se, když jí bylo jednadvacet a jemu padesát let. Slavný zpěvák se s mladičkou herečkou oženil v hotelu Sands, kde tehdy působil. Manželství ale skončilo špatně. Během natáčení filmu Rosemary má děťátko Frank Sinatra předal šokované Mii před celým štábem rozvodové papíry. Jaký byl důvod? Talentovaná herečka odmítla vzdát se kvůli němu kariéry. Rozvedli se v roce 1968.

    VIDEO: Nejdražší rozvody v historii...

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Bruce Willis a Demi Moore

    Demi Moore a Bruce Willis se vzali v Las Vegas v roce 1987. Jejich svatba se konala v hotelu Golden Nugget v pokoji, který byl přeměněn na kapli. Byla to rychlá a jednoduchá svatba, kterou si pár užil společně s několika přáteli a rodinou. Po svatbě se stali jedním z nejvýraznějších a nejúspěšnějších párů Hollywoodu. Mají spolu tři dcery, a i když se později rozešli, stále zůstávají dobrými přáteli a pravidelně tráví čas s celou rodinou.

  • Richard Gere a Cindy Crawford

    Pamatujete si, že Richard Gere a Cindy Crawford tvořili pár? Byli dokonce manželé! Svatba proběhla v roce 1991 v Las Vegas v kapli The Little Church of the West. Bohužel ani jejich manželství nevydrželo a o čtyři roky později se rozvedli. Jejich svatba byla ale jednou z nejslavnějších svateb celebrit v Las Vegas a stala se ikonickou součástí historie města.

  • Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

    Jejich netradiční svatba se konala v malé kapli Little Church of the West. Herec dokonce ze dne na den opustil kvůli Angelině svou tehdejší snoubenku. Místo klasických svatebních prstenů si dali na krk kovové náramky s vyrytými jmény a navzájem si vytetovali svá jména. Před svatebním obřadem si navíc vzali krevní vzorky a slibovali si věrnost a lásku na celý život. Tento slib jim však nevydržel a jejich uspěchaný sňatek nevyšel.

  • Britney Spears a Jason Allen Alexander

    Svatba zpěvačky Britney Spears a jejího dlouholetého kamaráda Jasona Allena Alexandra se řadí spíš mezi ty kontroverzní než romantické. Pár se pro sňatek rozhodl velmi náhle a bez vědomí rodiny či přátel. Svazek trval pouhých 55 hodin a následně byl anulován. Britney později uvedla, že v té době nebyla v dobrém duševním rozpoložení a že si neuvědomovala, co vlastně dělá.

  • Nicolas Cage a Erika Koike

    Také sňatek Nicolase Cage a vizážistky Eriky Koike trval krátce. Jejich svatba se konala v hotelu Bellagio, ale už po čtyřech dnech požádal herec o anulaci. Tvrdil, že byl během obřadu pod vlivem alkoholu a drog, a manželství tak bylo uzavřeno omylem a bez jeho úplného souhlasu. Anulace byla nakonec přijata. Šlo o hercovo čtvrté a nejkratší manželství.

  • Karel Gott a Ivana Gottová

    Vypadalo to, že se Zlatý slavík ke svatbě s Ivanou snad nikdy nerozhoupe. Nakonec v lednu roku 2008 překvapili oznámením, že se v Las Vegas vzali. Ivana tehdy nic netušila a Karel ji o ruku požádal spontánně, třetí večer jejich pobytu ve Vegas, když se vraceli z večeře kolem hotelu Caesar´s Palace. Svatba proběhla v kapli hotelu Bellagio a obřadu se zúčastnila nevěstina maminka a jejich dcera Charlotta Ella. 

  • Sophie Turner a Joe Jonas

    Sophie Turner a Joe Jonas se vzali v Las Vegas v květnu 2019. Svatba se konala v malé kapli Little White Wedding Chapel a proběhla spontánně po předávání cen Billboard Music Awards. Byla to neformální a intimní svatba, které se zúčastnili jen nejbližší přátelé a rodina. Poté si však pár uspořádal také větší svatbu v jižní Francii.

  • Jennifer Lopez a Ben Affleck

    Ben Affleck a Jennifer Lopez stvrdili svou lásku minulý rok. Po dlouhých dvaceti letech k sobě našli zase cestu a při intimním a velmi utajovaném obřadu v Las Vegas si řekli své ano. Další velkolepá svatba se pak konala v honosném Benově sídle poblíž města Savannah v Georgii. 

     

     

Autor: Aneta Valešová, Prostě fenomén
Diskuse ke článku
.