Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Když se námluvy nepovedou: Které celebrity dostaly košem od svých kolegů?

  • Když se námluvy nepovedou: Které celebrity dostaly košem od svých kolegů?
    12. února 2023 | 06:00

    Každý z nás občas zažil nějaké odmítnutí a rozhodně si vybavíme, že pocity s ním spojené nejsou nic příjemného. Pokud jste si mysleli, že něco takového se nemůže stát například celebritám, jste na omylu. I ony moc dobře vědí, jaké to je, když jejich sympatie nejsou opětovány. Které slavné hvězdy dostaly košem od svých kolegů?

    Odmítnutí sice často bolí, ale děje se to všem, a to bez výjimky. Možná vás uklidní, že neúspěchy v lásce zažívají také slavné hvězdy. Které pokusy o vztah nedopadly dobře Emmě Watson, Taylor Swift nebo Justinu Bieberovi?

  • Emma Watson a Tom Felton

    Přestože se v Harrym Potterovi oba bytostně nesnášeli, v reálném životě se považují za spřízněné duše. Když bylo Emmě jedenáct let, byla do Toma navíc šíleně zamilovaná. Představitel Draka Malfoye však její náklonnost vůbec neopětoval. Byl o tři roky starší a Emmu spíše považoval za svou sestru. Dodnes si jsou však velmi blízcí a pravidelně se stýkají.

    VIDEO: Český lev 2023: V jubilejním 30. ročníku se utká 32 titulů.

    Video se připravuje ...
    Český lev 2023: V jubilejním 30. ročníku se utká 32 titulů • VIDEO: Videohub

  • Donald Trump a Salma Hayek

    V jednom z rozhovorů zavzpomínala herečka Salma Hayek na devadesátá léta a na setkání s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Ten si tehdy vzal telefonní číslo na ni i jejího tehdejšího přítele, později však zavolal pouze Salmě. Volal jí dokonce několikrát a chtěl ji pozvat na rande. Salma ho však upozornila, že je zadaná. To však Donalda neodradilo a stejně naléhal, bohužel marně.

  • Harry Styles a Lindsay Lohan

    Už jako člen skupiny One Direction byl Harry Styles idolem mnoha dívek. Také dnes patří mezi největší idoly současné popové scény a stále po něm prahne mnoho žen po celém světě. Jedna mu však odolat dokázala, a tou byla herečka Lindsay Lohan. Jednou Harry zaklepal na dveře jejího hotelového pokoje, a když herečka otevřela dveře, vůbec netušila, o koho jde. Harry se představil a dal najevo své city, Lindsay mu slušně poděkovala, řekla, že je roztomilý, a šla si zase zpátky lehnout.

  • Justin Bieber a Rihanna

    V době své největší slávy neměl Justin Bieber o fanynky nouzi a po jeho boku se objevovalo hned několik dívek. Musel si tak připadat naprosto neodolatelný. To se však změnilo ve chvíli, kdy ho odmítla zpěvačka Rihanna. Jednou se jí Justin zeptal, zda by s ním nešla na rande. Rihanna však bez rozmýšlení odmítla. Přišel jí totiž dost mladý, a tak zkrátka neměla zájem.

  • Taylor Swift a Bradley Cooper

    Když se v roce 2013 rozešel charismatický herec s herečkou Zoe Saldanou, rozhodl se být chvíli sám. Toho chtěla hned využít zpěvačka Taylor Swift, která požádala společnou kamarádku Jennifer Lawrence, aby je představila. Bohužel se její návrh nesetkal s úspěchem. Bradley ji totiž odmítl se slovy, že by raději někoho ve svém věku.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.