Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Topmodelky? Kdeže! Tohle jsou nejkrásnější makléřky světa

21. září 2022 | 06:00

Reality show Makléři z Hollywoodu z dílny Netflix se těší velké oblibě a není se čemu divit. Nechává totiž nahlédnout do světa luxusu, ve kterém se snoubí dechberoucí nemovitosti a pořádná dramata ze života realitních makléřek, které svým zevnějškem spíše připomínají topmodelky. O kterých kráskách je řeč a co o nich vypovídá jejich módní styl?

Elitní makléřky pod vedením dvojčat Jasona a Bretta z firmy Oppenheim Group prodávají zámožným klientům z Los Angeles život v luxusu. Prostřednictvím reality show Selling Sunset (Makléři z Hollywoodu) nechal tým realitních agentů diváky nahlédnout nejen do svého pracovního, ale především i soukromého života. Přímo před kamerami se tak odehrávají pořádná dramata všedního života se značnou dávkou emocí. Realitní svět je tak zároveň protkán i s tím společenským a nepřekvapivě i módním. Které z krásek jsou hlavními tahouny úspěšné reality show?

Tip na video: Které trendy budou kralovat letošnímu podzimu? 

Video se připravuje ...
Podzimní trendy 2022 • VIDEO: Videohub

Christine Quinn

Když se řekne Makléři z Hollywoodu, ihned se dere na mysl Christine Quinn. Je totiž bezesporu tou nejkontroverznější osobou celé reality show. Je synonymem pro drama aneb Hello, drama queen! Vedle toho, že stojí za téměř každou valnou dávkou emocí a postupem času je opravdovým padouchem úspěšné show, kterého se téměř každý straní vzhledem k opodstatněné nedůvěře, je zároveň královnou stylu. A to i za cenu nepohodlí.

K módě má obecně velmi blízko, dříve pracovala jako modelka, nyní je díky svému a manželovu bohatému jmění obklopena sbírkou oblečení těch nejluxusnějších značek – od Gucci přes Chanel, Marc Jacobs, Moschino, Area, Balmain až po Balenciaga. V jejím extravagantním a doslova přemrštěném šatníku je tak zastoupen styl sladké panenky Barbie v podobě mini šatů i krátkých sukňových kostýmků v pastelových barvách, ale i pořádně sexy styl. Vyznačuje se zatraceně hlubokými výstřihy, nejrůznějšími průstřihy, dokonce i obojky kolem krku a nejvyššími platformami. Se svou výškou na těchto opravdu vysokých podpatcích je pak nepřehlédnutelnou gazelou. Dopustit nedá ani na zvířecí vzor, metalické odlesky i neonové barvy.

Chrishell Stause

Chrishell. Její jméno je zvučné a vznešené jako ona sama. Přestože se do reality show přidala až později, z nováčka se okamžitě stala hlavní oblíbenkyní. Svou milou, dobráckou povahou i neuvěřitelnou pracovitostí. Silná osobnost s velkou dávkou pokory k životu vychází především z jejích životních útrap. V dětství žila v chudobě, leckdy i bez domova, poměrně nedávno přišla o tatínka i maminku. Jednoduché to neměla ani v soukromém životě. Vztah s hercem Justinem Hartleyem, který trval bezmála pět let, dopadl naprostým fiaskem. Po dvouletém manželství se Justin rozhodl pro rozvod. O tom, že se s ní chce rozvést, ji ale údajně informoval pouhých 45 minut předtím, než onu žádost podal.

Její šatník pak plně odráží její charakter. Jak se nechala slyšet, miluje rovnováhu byznysu a zábavy. Převážně tak nosí seriózní koktejlky i kostýmky hodné profesionálky, ovšem absolutně nezavání sebemenší fádností. Hýří trendy barvami i střihy. Nebojí se skočit ani do pohodlného casual stylu opřeného o džíny, basic tričko a ploché boty. V reality show jsme ji i několikrát viděli v její plné přirozenosti – bez make-upu i v teplákovém kompletu.

Emma Hernan

Blonďatá dlouhonohá kráska s tělem bohyně je zajímavým přírůstkem realitní rodiny. Vedle toho, že má licenci na prodávání nemovitostí, je svým vlastním pánem. Je velmi úspěšnou podnikatelkou, byznys založila na prodeji veganských plněných kapsiček empanádas. Pro realitní trh je tak velkým přínosem, stejně tak pro diváky svým dokonalým vzhledem. Emma si je toho nepochybně vědoma, a tak nejčastěji volí upnuté střihy – úpletové šaty kopírující její tělo, ale i průhledné kousky či šaty se smyslnými průstřihy. V jejím podání však celý dojem nepůsobí kýčovitě, prvoplánově a na sílu, jako tomu někdy bylo u Christine Quinn.

Heather Rae Young

Heather Rae Young, provdaná El Moussa, je v pořadu stálicí a miláčkem týmu. Svou slávu ochutnala ale ještě předtím, než se prosadila ve světě nemovitostí. Živila se modelingem, byla dokonce playmate věhlasného pánského časopisu Playboy, příležitostně získala i několik malých filmových rolí. Heatherin styl se vyznačuje elegancí, sofistikovaností, dívčí estetikou, zábavou, ale je také sexy i šik. Je známa především pro nespočet různých účesů, především pro roztomilé copánky.

Mary Fitzgerald

Mary je stavebním kamenem společnosti Oppenheim Group. Nejenže je jednou z nejúspěšnějších makléřek, ale je i jednou z nejstarostlivějších. Zastává pro mnohé funkci mentora, a tak není divu, že se později stane vedoucí pobočky. Její styl odráží profesionalitu a vyznačuje se čirou sofistikovaností. Leckdy ale umí i překvapit svými blyštivými, velmi barevnými i upnutými modely. Pověstné jsou pro ni zejména korzety.

Amanza Smith

Opomenout nemůžeme ani Amanzu, která je s Mary dlouholetou kamarádkou. U společnosti začala pracovat jako interiérová designérka, později se stala zároveň jednou z agentek. Tato snědá kráska má pěkně tuhý kořínek, je spravedlivá, rázná, máma samoživitelka dvou dětí. I její vizáž tomu napovídá – je charakteristická naprostou nevšedností, smyslností a drzostí zároveň.

Na tyto krásky i ostatní členky jako Davinu Potratz, Vanessu Hardy, Mayu Vander či Chelsea Lazkani se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Žaneta Podlahová