Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Velké uši, ošklivá chodidla, bledá pleť: S jakými dalšími mindráky bojují tyto slavné krásky?

  • Velké uši, ošklivá chodidla, bledá pleť: S jakými dalšími mindráky bojují tyto slavné krásky?
    29. února 2024 | 06:00

    Vypadají vždy dokonale, a ve vás tak mohou vzbudit dojem, že nemůžou mít žádné komplexy. Nenechte se zmást. Také tyto slavné krásky občas trápí pohled do zrcadla a se svým vzhledem nejsou úplně ztotožněné. Jaké mindráky trápí Jennifer Lopez, Katy Perry, Kate Moss a další slavné dámy?

  • Kim Kardashian (43)

    Autor: profimedia.cz

    Dnes je Kim Kardashian za své křivky obdivována a hrdě je vystavuje, vždycky tomu tak ale nebylo. Modelka vyrůstala v době, kdy byly v kurzu hubené a vysoké dívky, a ona se svými plnými tvary a výškou 157 centimetrů do této škatulky příliš nezapadala. Navíc se u ní začala projevovat lupénka, z které Kim měla deprese. Velkou podporou jí byl její otec. Ten jí jednou napsal dopis, ve kterém zaznělo, že jednou bude na své tělo velmi hrdá. A nemýlil se.

    VIDEO: Pigmentové skvrny...

    Video se připravuje ...
    Pigmentové skvrny: MUDr.Greta Wohlová • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Katy Perry (39)

    Autor: profimedia.cz

    Přestože to tak na první pohled nevypadá, známá zpěvačka už dlouhé roky bojuje s akné. Sama uvedla, že vyzkoušela nespočet kosmetických produktů, ty jí však pomůžou třeba jen na chvíli a pak se její problém znovu vrátí. "Špatná pleť mě přiměla se schovat. Nosila bych make-up klidně i do postele," dodala. Naštěstí se Katy může spolehnout na profesionální líčení, díky kterému pupínky nejsou vidět.

  • Beyoncé (42)

    Autor: profimedia.cz

    Říkáte si, že žena jako Beyoncé nemůže mít žádný mindrák? Pak vás vyvedeme z omylu. V minulosti totiž zpěvačka prozradila, že má komplex ze svých chodidel, na kterých se podepsaly roky tancování. Zároveň nemá ráda své uši, a proto často nosí výrazné náušnice.

  • Kate Moss (50)

    Autor: profimedia.cz

    Kate Moss patří k nejikoničtějším modelkám, a to i přes skutečnost, že na modeling měří pouhých 170 centimetrů. Kate se svou výškou nikdy spokojená nebyla, a navíc celý život žije v domnění, že má příliš krátké nohy. V jejím šatníku tak najdete převážně legíny, které její nohy opticky prodlužují. 

  • Nicole Scherzinger (45)

    Autor: profimedia.cz

    Nicole Scherzinger byla během dospívání na sebe velmi tvrdá, provázely ji pocity osamělosti a během své kariéry se cítila často ztracená. Kvůli těmto problémům se u ní objevila porucha příjmu potravy – několik let bojovala s bulimií a syndromem sebepoškozování. Dnes by svému mladšímu já a lidem, kteří se potýkají se stejnými problémy, vzkázala, aby v životě našli svůj účel a uvědomili si, jak moc jsou krásní a vzácní. 

  • Jennifer Lopez (54)

    Autor: profimedia.cz

    Jennifer Lopez patří mezi vyhledávané herečky a zpěvačky, a tak by nikoho nenapadlo, že si není jistá právě svým hlasem. Těmito pochybnostmi trpěla skoro celou svou kariéru. Vždy si přála být tanečnicí a zpěvačkou, často však byla srovnávána se svými kolegyněmi, a její nejistota tak jen rostla. Velkou oporou byl pro Jennifer její bývalý manžel Marc Anthony, který jí dodával odvahu a podporoval ji v kariérních snech.

  • Emma Roberts (33)

    Autor: profimedia.cz

    Emma Roberts má mindrák hned ze dvou věcí. Tou první je její bledá pleť, ze které si celý život dělala legraci, až si z toho vytvořila komplex. Zároveň jí vždycky trápila její výška. Herečka měří pouhých 157 centimetrů, a jestliže to někomu může připadat roztomilé, Emmě její malý vzrůst vždycky vadil. Chybějící centimetry tak dohání vysokými podpatky.

  • Naomi Campbell (53)

    Autor: profimedia.cz

    Přestože Naomi Campbell patří k ikonám módního průmyslu, několikrát přiznala, že měla vždy nízké sebevědomí a za své tělo se styděla. Neměla ráda předvádění nebo focení spodního prádla. Přesto vždy patřila mezi nejvyhledávanější modelky a fotila pro světové značky. Byla dokonce první černošskou modelkou na obálce francouzského Vogue i časopisu Time.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.