Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Čím starší, tím hezčí! Kteří hollywoodští krasavci zrají jako víno?

17. prosince 2023 | 06:00

Svým vzhledem a charismatem si podmanili nejednu ženu, a čím jsou starší, tím více se nám z nich podlamují kolena. Řeč je o hollywoodských krasavcích, kterým věk rozhodně sluší! Pokochejte se ve fotogalerii!

 

Zatímco ženy by nejraději občas zastavily čas a s vráskami spíše bojují, na některých mužích vypadají více než přitažlivě. Důkazem jsou tito slavní muži, ze kterých charisma přímo srší, a jestli nás ve svých dvaceti nechávali chladné, s přibývajícím věkem z nich doslova šílíme. Filmovým krasavcům zkrátka vrásky, šediny i vousy sluší a přidávají na atraktivitě.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Důkazem je například herec Leonardo DiCaprio, který příští rok oslaví padesátku. Přestože od role legendárního Jacka Dawsona z Titaniku uběhlo už šestadvacet let, stále má Leo jiskru v oku a člověk by mu tipnul hned o několik let méně. Stejně je na tom jeho herecký kolega a kamarád Brad Pitt, který už zítra oslaví šedesát let. Ten vypadá, že doslova zastavil čas, a vypadá také lépe než kdykoliv předtím.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na všechny hollywoodské krasavce, kteří zrají jako víno. Je to doslova pastva pro oči!

Autor: Aneta Valešová