Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krev, moč nebo nože: Neuvěříte, co všechno tyto celebrity vzrušuje

  • ...
    8. února 2024 | 06:00

    Věci, které se odehrávají za zavřenými dveřmi ložnice, si lidé většinou nechávají pro sebe. To však není případ těchto celebrit, které se beze studu přiznávají k nejrůznějším úchylkám. Komu voní podpaží, kdo pije krev, koho vzrušuje moč nebo jídlo? 

  • Heidi Klum (50)

    Autor: profimedia.cz

    Slavná topmodelka je známá pro svou vášeň pro převleky. Její halloweenské kostýmy jsou pověstné svou originalitou a každý rok své fanoušky nechává v němém úžasu. Svou slabost pro převlékání uplatňuje také v ložnici. "Stojí za tu námahu trochu se nahodit, dělat něco mimo běžnou rutinu," uvedla. Možná proto jí to s jejím o šestnáct let mladším manželem Tomem Kaulitzem pořád tak klape.

    VIDEO: Prostě fenomén!: Láska, sex a něžnosti...

    Video se připravuje ...
    Prostě fenomén!: Láska, sex a něžnosti (Maminka.cz) • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Matthew McConaughey (54)

    Autor: profimedia.cz

    Také charismatický herec má svou úchylku. Jeho slabostí je jídlo, které ho prý dokáže pěkně nažhavit. "Myslím, že je to opravdu sexy. Někdy když ochutnám něco, co opravdu miluju, mám po celém těle husí kůži a musím na chvilku přestat, abych se vzpamatoval," řekl pro magazín InStyle. 

  • Megan Fox (37)

    Autor: profimedia.cz

    Od té doby, co herečka a modelka Megan Fox randí s hudebníkem Machine Gun Kellym, má tak trochu zvláštní návyky. Dvojice se netají svým vztahem k podivným praktikám a jednou z nich je pití krve. Tento rituál následoval ihned po tom, co se v roce 2022 zasnoubili, a od té doby si vzájemně pijí krev velmi často. "Je to jen pár kapek, ale ano – konzumujeme krev toho druhého. Je to součást rituálu," uvedla Megan.

  • Kristen Stewart (33)

    Autor: profimedia.cz

    Když herečka Kristen Stewart chodila s hereckým kolegou ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem, nemohli se jeden druhého nabažit. Přitahovali se tak moc, že jim na sobě vonělo úplně všechno. Dokonce i podpaží. "Miluji, jak je cítit. A on, jak jsem cítit já. Rád mi olizuje podpaží," prozradila jednou v rozhovoru tuto velmi osobní pikantnost, o kterou jejich fanoušci možná ani tak nestáli.

  • Rihanna (35)

    Autor: profimedia.cz

    Rihanna se nikdy netajila tím, že to má v posteli ráda trochu ostřejší. Má sklony k sadomasochistickým praktikám a ráda je při sexu submisivní. „Miluji cítit, že jsem něčí holka. Mám ráda, když dostanu naplácáno. Být svázaná je zábava. Mám ráda spontánnost. Občas bičíky, občas pouta, ale nesmí se to moc plánovat. Jsem radši, když chlap použije ruce než bičík,“ prozradila v rozhovoru pro časopis Rolling Stone.

  • Ricky Martin (52)

    Autor: profimedia.cz

    Latinskoamerický zpěvák se toho nebojí a ohledně detailů ze své ložnice je velmi sdílný. S fanoušky se nestyděl podělit se o svou oblíbenou sexuální praktiku, kterou je močení na partnera. "Už jsem to zkoušel ve sprše a je to sexy. Jsem otevřený všemu. Jsou momenty na jemný, něžný sex a pak ty na pořádné naplácání na zadek," prozradil.

  • Angelina Jolie (48)

    Autor: profimedia.cz

    Angelina Jolie umí být v posteli taky pěkná divoška. Klasický sex už ji po čase začal nudit, a tak ho chtěla trochu okořenit. Svého bývalého přítele kdysi řízla nožem, a jejich pohlavní styk byl tak pokryt krví. "Už jsem nebyla malá holčička. Chtěla jsem mu být ještě blíž, tak jsem vzala nůž a řízla ho," řekla. Tyto nevšední choutky nejspíš ocenil hereččin bývalý manžel Billy Bob Thornton. Při svatebním obřadu si dvojice vyměnila ampulky s krví toho druhého.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.