Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mužnost a hory svalů jsou minulostí. Kteří slavní fešáci jsou teď v kurzu?

  • Mužnost a hory svalů jsou minulostí. Kteří slavní fešáci jsou teď v kurzu?
    25. února 2024 | 06:00

    Slovo babygirl ve vás nejspíš vyvolává představu blonďaté krásky připomínající anděla. Je tedy zajímavé, že je tento výraz čím dál víc spojován s muži. Mají jemnou tvář, působí roztomile a rozhodně z nich ego na všechny strany nestříká. Neznamená to však, že se neumí prosadit a že spadají do škatulky "nepoužitelní". Naopak jsou přitažliví, mají charisma a ženám se z nich podlamují kolena. Kdo patří mezi babygirl muže?

  • Joe Keery (31)

    Autor: profimedia.cz

    Americký herec a zpěvák Joseph David Kerry se proslavil rolí Steva Harringtona v seriálu Stranger Things, následně pak rolí v komedii Free Guy z roku 2021. Jeho pronikavým hnědým očím a nadýchanému účesu propadlo už nejedno dámské srdce. Pět let tvořil pár s herečkou Maikou Monroe, jejich vztah je však už minulostí a momentálně to vypadá, že hercovo srdce zatím žádná další dáma neulovila. 

    VIDEO: Seroš X: Stranger Things 4.

    Video se připravuje ...
    Seroš X: Stranger Things 4 • VIDEO: Martin Bartkovský

  • Timothée Chalamet (28)

    Autor: profimedia.cz

    Už před lety označil magazín Time Timothéeho za hvězdu nového tisíciletí. Že je výborným hercem, dokázal už několikrát. Největší zlom v jeho kariéře nastal v roce 2017 po uvedení snímku Dej mi své jméno, ve kterém si zahrál mladého homosexuála. Role ho ihned vyšvihla mezi známé herce, a získal za ni dokonce nominaci na Oscara. Vidět jste ho mohli například také v trhácích jako Krásný kluk, Král, K zemi hleď!, Duna nebo ve Wonkovi. V současné době je v médiích propíraný jeho vztah s podnikatelkou Kylie Jenner. 

  • Leo Woodall (27)

    Autor: profimedia.cz

    Pokud jste už měli možnost zhlédnout jednu z největších lovestory Neflixu – seriál One Day – nejspíš vás zaujal nejen samotný příběh, ale také herec, který ztvárnil hlavní postavu Dextera Mayhewa. Zmiňovaným fešákem je britský herec Leo Woodall, který si zahrál také v druhé sezoně seriálu HBO Bílý lotos. Jestliže jsme o něm doposud příliš neslyšeli, rozhodně se to nyní změní. 

  • Jacob Elordi (26)

    Autor: profimedia.cz

    Kolem charismatického australského herce je v posledních dnech pěkně rušno. Naposledy se objevil ve snímku Saltburn, ve kterém si zahrál aristokrata Felixe Cattona. Znát ho však můžete také ze životopisného filmu Priscilla, z filmu Stánek s polibky nebo z dramatického seriálu Euforie. Jacobovou chloubou je jeho výška – měří skoro dva metry. Netají se také tím, že miluje kabelky. Jeho sbírku mu může závidět nejedna žena.

  • Andrew Garfield (40)

    Autor: profimedia.cz

    Andrew Garfield rozhodně klame tělem. Díky jeho chlapeckému vzhledu a pronikavým hnědým očím mu čtyřicet let věří opravdu málokdo. Andrew je držitelem několika ocenění, za svůj výkon ve filmu z roku 2007 Ten kluk získal cenu BAFTA za nejlepšího herce. Širšího uznání se mu však dostalo až díky roli Spider-Mana v akčních filmech Amazing Spider-Man, Amazing Spider-Man 2 a Spider-Man: Bez domova. Dříve randil s herečkou Emmou Stone, dnes je spojován s modelkou Olivií Brower.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.